ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 27 Ιουνίου 2023 – 11:01
Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε Δημόσιο και φορείς (λίστα)
Νικόλ Βούζα
Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).
Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Έκτακτες προσλήψεις στο Υπουργείο Ναυτιλίας (ΦΕΚ)

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε την πρόσληψη δεκατριών (13) ατόμων, ως έκτακτο ναυτικό προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες, με σκοπό την κάλυψη εκτάκτων αναγκών πλοήγησης πλοίων στους Πλοηγικούς Σταθμούς της χώρας για την εύρυθμη λειτουργία αυτών.

Η πρόσληψη του έκτακτου ναυτικού προσωπικού του άρθρου 1 πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 11 του ν. 3142/1955 «Περί Πλοηγικής Υπηρεσίας».

ΥΠΕΣ: Εγκρίνει την πρόσληψη 139 ατόμων σε Δήμους (απόφαση)

Το υπουργείο Εσωτερικών γνωστοποιεί την πρόσληψη εκατόν τριάντα εννέα (139) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

ΑΣΕΠ-1Γ/2022: Πλήρωση 565 κενών θέσεων στην ΑΑΔΕ (πίνακες)

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοινώνει την πλήρωση 565 συνολικά κενών θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), οι οποίες προέκυψαν μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1Γ/2022 (Φ.Ε.Κ. 9/25.2.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.).

Έρχονται 10.000 προλήψεις γιατρών και νοσηλευτών

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε την Σαλαμίνα, ενώ την Τετάρτη (14/6) περιοδεύει στην Πάτρα, απαντά στα ερωτήματα της Μάρας Ζαχαρέα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου..