Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Προσλήψεις 19 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί την πρόσληψη 19 συμβασιούχων σε διάφορε περιοχές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Προσλήψεις στην υπηρεσία συντήρησης μνημείων Ακρόπολης

Η υπηρεσία συντήρησης μνημείων Ακρόπολης γνωστοποιεί την πρόσληψη για εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο εκτέλεσης του υποέργου, που αφορούν στη συντήρηση επιφάνειας του Μνημείου του Αγρίππα.

Λόγω των ειδικών απαιτήσεων και της φύσης του έργου που αφορά στην Αναστήλωση και Συντήρηση των Μνημείων της Ακρόπολης και για την έντεχνη και εμπρόθεσμη υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών εντός των εγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων της πράξης και της Προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020 απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με τις ειδικότητες που αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα. Η κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, και όχι πέραν της 31.12.2023.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Προσλήψεις 10 ατόμων στην ΕΦΑ Λακωνίας

Η ΕΦΑ Λακωνίας ανακοινώνει την ανακοινώνει την πρόσληψη πρόσληψη Επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου, απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την ΕΦΑ Λακωνίας.

Το έργο που εκτελείται αφορά στα εξής: ανασκαφική διερεύνηση των δεσμευμένων προς ανασκαφική έρευνα οικοπέδων ιδιωτών στην πόλη της Σπάρτης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ: Αιτήσεις για προσλήψεις με απολυτήριο γυμνασίου, λυκείου ή πανεπιστημίου σε παιδικούς σταθμούς

Στην πρόσληψη 121 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών των βρεφονηπιακών της σταθμών, προχωρά η ΔΥΠΑ.

Πρόκειται για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς εντός των Περιφερειακών Ενοτήτων Νοτίου Τομέα Αθηνών, Πειραιώς, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Δυτικής Αττικής και Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής και των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών & Τρικάλων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην Δ.ΥΠ.Α. μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: Αρχική>Εργασία και ασφάλιση >Απασχόληση στο δημόσιο τομέα>Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δ.ΥΠ.Α . Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ ΔΕ/Υ.

Οι συμβάσεις θα ξεκινούν από την ημερομηνία υπογραφής τους και δεν θα διαρκούν πέραν της 31ης Ιουλίου του 2024.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΥΠΕΣ: Εγκρίνει 155 προσλήψεις σε Δήμους και ΝΠΔΔ

Το υπουργείο Εσωτερικών εγκρίνει την πρόσληψη 155 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) ή εννέα (9) μήνες στους φορείς του παρακάτω πίνακα, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 38 έως και 42 του ν. 4765/2021 (ΦΕΚ 6 Α’) καθώς και αυτές του π.δ. 524/1980 κατά περίπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Προσλήψεις 4 ατόμων στην ΕΦΑ Άρτας

Η ΕΦΑ Άρτας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Σωστική ανασκαφική έρευνα στη θέση 3ο χλμ Άρτας-Χανόπουλου, Π.Ε. Άρτας».

Το έργο που θα εκτελεστεί αφορά στα εξής: Αρχαιολογική έρευνα – ανασκαφικές εργασίες στο Χανόπουλο Άρτας. Οι εργασίες που προβλέπονται είναι οι ακόλουθες:

Ανασκαφικές εργασίες – εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού.
Εργασίες συντήρησης των κινητών και ακίνητων ευρημάτων.

Λόγω των ειδικών απαιτήσεων και της φύσης του έργου που αφορά στην διενέργεια ανασκαφικής έρευνας απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με τις ειδικότητες
που αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα. Κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του έργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού

Το Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού γνωστοποιεί την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την «Τεκμηρίωση και Οντολογία Εκθεμάτων / Αντικειμένων Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Μεθόδων Αποκατάστασης & Συντήρησής τους, Ανάλυση Συμπεριφοράς και Δημιουργία Προσωποποιημένης Εμπειρίας Επισκέπτη σε Μουσεία και ΠολυΠολιτιστικούς χώρους / Aνοικτά Eργαστήρια» για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης για τις ειδικότητες ΤΕ Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εξειδίκευση στο ύφασμα και ΠΕ Λαογράφων-Εθνολόγων-Κοινωνικών Ανθρωπολόγων και για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης για την ειδικότητα ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού με εμπειρία στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή αρχαιολογικών έργων.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Πόλης Αθηνών

Η ΕΦΑ Πόλης Αθηνών γνωστοποιεί την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 3 «Αρχαιολογικές εργασίες και έρευνες» του Έργου «Κατασκευή τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου στο τμήμα Έξοδος Σ.Σ. Αθηνών(Σ.Σ.Α.) – Τρεις Γέφυρες με υπογειοποίηση στην περιοχή Σεπολίων», (ΜΙS 5021452)», που εκτελείται απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Προλήψεις 37 ατόμων στην ΕΦΑ Χίου

Η ΕΦΑ Χίου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών
εργασιών του υποέργου 2 «Προετοιμασία επανέκθεσης αρχαιοτήτων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χίου» της πράξης «Sub. 1.36 Επέκταση και Εκσυγχρονισμός του Αρχαιολογικού Μουσείου Χίου». Το υποέργο που θα εκτελεστεί αφορά στα εξής: α) διενέργεια ανασκαφικής έρευνας, β) σχεδιαστική και φωτογραφική τεκμηρίωση των αρχαιοτήτων – ευρημάτων, γ)εκπόνηση μουσειολογικής μελέτης και μουσειογραφικής προμελέτης, δ)εκπόνηση μελέτης συντήρησης των εκθεμάτων, ε) εκπόνηση στατικής προμελέτης για τη στήριξη των βαρέων εκθεμάτων (π.χ. αγαλμάτων) στ) εκπόνηση προμελέτης φωτισμού των εκθεμάτων και ζ) μεταφορά των αρχαιοτήτων του Μουσείου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φθηνές ή τζάμπα διακοπές για όλους – Όλα τα προγράμματα. Εξοικονομώ 2023: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις. Επίδομα ανεργίας: Ποιές αλλαγές έχουν γίνει