Ποια απαραίτητα προσόντα σας «κλειδώνουν» την πρόσληψη στο δήμο Αθηναίων.

«Τρέχει» η προκήρυξη του δήμου Αθηναίων για επτά νέες προσλήψεις. Ειδικότερα, το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση μίσθωσης έργου για την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο: «Ευρωπαϊκή Κάρτα για την ισότητα των φύλων και την αντιμετώπιση των έμφυλων και πολλαπλών Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» του Ε.Π. «Αττική».

Οι ειδικότητες

ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών – 2 θέσεις
ΠΕ ή ΤΕ Νοσηλευτών και εν ελλείψει αυτών ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών – 2 θέσεις
ΠΕ Ψυχολόγων – 1 θέση
ΠΕ Ψυχιάτρων – 1 θέση
ΔΕ Στελέχη Υποδοχής / ΔΕ Γενικών Καθηκόντων – 1 θέση

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση έως 31/12/2023, με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Η αμοιβή

Τα επιλεγέντα στελέχη στο πλαίσιο της εκτέλεσης της σύμβασης μίσθωσης έργου θα λάβουν την ακόλουθη αμοιβή:

Για τον κωδικό θέσης: 101, από υπογραφή της σύμβασης και έως 31/12/2023 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, το ποσό θα ανέρχεται μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φορολογικών κρατήσεων, αποδόσεων και ασφαλιστικών εισφορών στα 2.550€.

Για τον κωδικό θέσης 102: ΠΕ ή ΣΕ Νοσηλευτών/Νοσηλευτριών: από υπογραφή της σύμβασης και έως 31/12/2023 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος το ποσό θα ανέρχεται μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φορολογικών κρατήσεων, αποδόσεων και ασφαλιστικών εισφορών στα 2.550€.

Για τον κωδικό θέσης: 103, από υπογραφή της σύμβασης και έως 31/12/2023 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος το ποσό θα ανέρχεται μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φορολογικών κρατήσεων, αποδόσεων και ασφαλιστικών εισφορών στα 2.550€.

Για τον κωδικό θέσης: 104, από υπογραφή της σύμβασης και έως 31/12/2023 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος το ποσό θα ανέρχεται μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φορολογικών κρατήσεων, αποδόσεων και ασφαλιστικών εισφορών στα 1.100€ (μερική απασχόληση με φυσική παρουσία και σε ωράριο που προσαρμόζεται στις ανάγκες των ωφελούμενων).

Για τον κωδικό θέσης: 105, από υπογραφή της σύμβασης και έως 31/12/2023 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος το ποσό θα ανέρχεται μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φορολογικών κρατήσεων, αποδόσεων και ασφαλιστικών εισφορών στα 2.100€.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, και να την υποβάλουν μαζί με αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας με τ απαιτούμενα δικαιολογητικά, και να την υποβάλουν:

  • είτε αυτοπροσώπως,
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Αθηναίων, Γραφείο Πρωτοκόλλου, Διεκπεραίωσης και Αρχείου 2ος Όροφος, Λιοσίων 22, Σ.Κ. 10438, Αθήνα,

απευθύνοντάς την στην Επιτροπή Αξιολόγησης της υπ’αριθμ. 153536/24-05-2023 Ανακοίνωσης.

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη.

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΑΠ: Θέσεις εργασίας με αμοιβή έως 3.000€. Εξοικονομώ 2023: Αιτήσεις και «ζεστό» χρήμα. Θέσεις για εργάτες, ανειδίκευτους, γραμματείς κ.α.