Προσλήψεις και για απόφοιτους λυκείου στο Άσυλο Ανιάτων.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων ανακοίνωσε την πρόσληψη, συνολικά 18 ατόμων και συγκεκριμένα ζητείται νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι διαγωνισμοί προβλέπουν δυνατότητα ανανέωσης για 18 μήνες με προοπτική μετατροπής σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Οι ειδικότητες:

  1. ΠΕ Νοσηλευτών [Εποχικό προσωπικό] – 10 θέσεις
  2. ΔΕ Εργατοτεχνιτών – 2 θέσεις
  3. ΔΕ Τραπεζοκόμων – 6 θέσεις

Πώς θα κάνετε αίτηση ανά ειδικότητα

Οι υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν τις αιτήσεις τους στην Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων, ηλεκτρονικά στην δ/νση (e-mail) info@ipxp.gr μέχρι και τις 15/06/2023.

  • Πλήρωση δέκα (10) θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού για τις ανάγκες του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων εξάμηνης διάρκειας (6) με δυνατότητα ανανέωσης  σύμβασης για δεκαοκτώ (18) μήνες. Εν συνεχεία και κατόπιν επιτυχούς αξιολόγησης  η σύμβαση δύναται να μετατραπεί σε σύμβαση αορίστου χρόνου. Η αίτηση απευθύνεται στην Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων  ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική δ/νση (e-mail) info@ipxp.gr μέχρι και τις 15/06/2023  με θέμα «Αίτηση για την προκήρυξη 1/2023»
  • Πλήρωση έξι θέσεων τραπεζοκόμων για την κάλυψη των αναγκών του τμήματος Διατροφής & Σίτισης της Διεύθυνσης Περίθαλψης του Ι.Π.Χ.Π. εξάμηνης διάρκειας (6) με δυνατότητα ανανέωσης σύμβασης για δεκαοκτώ (18) μήνες. Εν συνεχεία και κατόπιν επιτυχούς αξιολόγησης  η σύμβαση δύναται να μετατραπεί σε σύμβαση αορίστου χρόνου. Η αίτηση απευθύνεται στην Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων  ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική δ/νση (e-mail) info@ipxp.gr μέχρι και τις 15/06/2023 με θέμα «Αίτηση για την προκήρυξη 2/2023
  • Πλήρωση δύο θέσεων μόνιμου βοηθητικού εργατοτεχνικού προσωπικού (ιματιοφύλακες) για την κάλυψη των αναγκών του τμήματος Ιματισμού της Διεύθυνσης Περίθαλψης του Ι.Π.Χ.Π.εξάμηνης διάρκειας (6) με δυνατότητα ανανέωσης  σύμβασης για δεκαοκτώ (18) μήνες (Η αίτηση απευθύνεται στην Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων  ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική δ/νση (e-mail) info@ipxp.gr μέχρι και τις 15/06/2023 με θέμα «Αίτηση για την προκήρυξη 3/2023».

Πηγή: alfavita.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το έκτακτο επίδομα 400€. 820 νέες προσλήψεις σε Δήμους και Δημόσιο. Θέσεις για ανειδίκευτους, εργάτες, υπαλλήλους κ.α.