Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) προσλαμβάνει νέο προσωπικό για την κάλυψη, συνολικά 15 θέσεων εργασίας

Οι ειδικότητες αφορούν μηχανολόγους μηχανικούς, χημικούς, υπάλληλους γραφείου, βοηθούς νοσηλευτών και υπάλληλους διοικητικού και οικονομικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει με την επιταγή ακρίβειας το Πάσχα. ΔΕΔΔΗΕ: Αιτήσεις για 100 προσλήψεις. ΔΥΠΑ: voucher των 400€. Θέσεις για γραμματείς, εργάτες, υπαλλήλους

Οι θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

  1. ΠΕ Διπλωματούχων Μηχανολόγων Μηχανικών (1 θέση)
  2. ΠΕ Χημικών (1 θέση)
  3. ΤΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Πληροφορικής) (1 θέση)
  4. ΤΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικού – Οικονομικού) (2 θέσεις)
  5. ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικού – Οικονομικού) (2 θέσεις)
  6. ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής (2 θέσεις)
  7. ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής (1 θέση)
  8. ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής (1 θέση)
  9. ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής (3 θέσεις)
  10. ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής (1 θέση)

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΗ Α,Ε, ΣΟΧ/ΔΕΗ/ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ, και να την υποβάλουν αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην εξουσιοδοτημένη υπάλληλο του Κλάδου ΑΗΣ Χανίων Μόφορη Ελένη: E.Mofori@dei.gr, τηλ. επικοινωνίας: 2821024248.

Κατ’ εξαίρεση, μόνο ως ύστατη επιλογή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΔΕΗ Α.Ε. / Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, οδός: Αραχώβης 32, Εξάρχεια, Τ.Κ. 106 81 Αθήνα, απευθύνοντας την υπόψη των αρμόδιων υπαλλήλων κας Σαρρή Ελευθερία ή κας Μαλτέζου Ασπασίας (τηλ. επικοινωνίας 21038955331).

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει με την επιταγή ακρίβειας το Πάσχα. ΔΕΔΔΗΕ: Αιτήσεις για 100 προσλήψεις. ΔΥΠΑ: voucher των 400€. Θέσεις για γραμματείς, εργάτες, υπαλλήλους