Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Laiki.eu A.E. δραστηριοποιείται στην αποθήκευση και διανομή φρέσκων, τυποποιημένων και FMCGs προϊόντων με έδρα την αποθήκη της στην περιοχή του αεροδρομίου, στο Κορωπί.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της επιθυμεί να προσλάβει για πλήρη απασχόληση Οδηγούς – Αποθηκάριους με βασικές αρμοδιότητες: Συλλογή-διανομή φορτίων με βαν έως 3.5 τόνων στην ευρύτερη περιοχή Αττικής. Διαχείριση φορτίων και προετοιμασία παραγγελιών εντός αποθήκης (picking), Τήρηση των κανονισμών ασφαλείας και υγιεινής του χώρου και των κανόνων οδικής ασφάλειας.

Απαραίτητες γνώσεις / δεξιότητες: Δίπλωμα οδήγησης, Ικανότητα χρήσης προγράμματος διαχείρισης αποθήκης σε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, Δυνατότητα να μεταφέρει φορτίο 30 κιλών σε μικρή απόσταση, ικανότητα χρήσης χειροκίνητου παλετοφόρου. Προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη. Κάτοχος δικύκλου επιθημητό. Γνώση WMS επίσης επιθυμητή. Δυνατότητα εργασίας σε πρωινές ή απογευματινές βάρδιες. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Επιθυμητή στοιχειώδης γνώση Αγγλικών.

Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής με δυνατότητα αυτόνομης μετακίνησης θα προτιμηθούν. Η εταιρεία παρέχει: Δυναμικό εργασιακό περιβάλλον σε μια αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, Ανταγωνιστικό μισθό αναλόγως προσόντων (14 μηνιαίοι μισθοί ετησίως), Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, Πρόσθετες παροχές, Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, Συνεχή εκπαίδευση σε σύγχρονα συστήματα logistics, ecommerce, διαχείρισης αποθήκης και δρομολόγησης οχημάτων.

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει.


Πηγή: ageliesergasias.gr

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, kariera κ.α.