Την πρόσληψη 34 συμβασιούχων στους Νομούς Χανίων και Λασιθίου ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Ειδικότερα, ο Κλάδος ΑΗΣ Σορωνής ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Σορωνής, που εδρεύει στο Νομό Λασιθίου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων  (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α ), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Σάββατο 01.04.2023 έως και Δευτέρα 10.04.2023

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Κλάδος ΑΗΣ Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Χανίων, που εδρεύει στην Ξυλοκαμάρα Νεροκούρου του Νομού Χανίων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων  (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α ), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Τρίτη 04.04.2023 έως και Πέμπτη 13.04.2023

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα παιδιού Α21: Νέα εμβόλιμη πληρωμή. ΟΑΕΔ – ΔΥΠΑ: Στο ταμείο για επίδομα ανεργίας, επίδομα εργασίας, Δώρο Πάσχα. 4 προγράμματα για 55.000 άνεργους