ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ. Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 1.950 άνεργους. Προσεχώς και άλλα «δώρα» ενόψει Πάσχα και εκλογών

Η Ιατρική Κλινική Derm & Plastic Surgery Clinic με κυρίαρχη θέση στον χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Μεταμόσχευσης Μαλλιών, αποτελεί μια βραβευμένη και ταχέως εξελισσόμενη εταιρεία, που μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην πρώτη Κλινική της στην Βασιλίσσης Σοφίας (στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής), δημιούργησε μια δεύτερη νεοσύστατη Κλινική στην Γλυφάδα (στάση Μετρό Ελληνικό).

Η Κλινική αναζητά να προσλάβει γυναίκα καθαριότητας για τις 2 Κλινικές της ως: Καθαρίστρια για Ιατρικούς Χώρους

Απαραίτητα Προσόντα: Θα γίνουν δεκτές μόνο γυναίκες για την θέση αυτή και αποκλειστικά και μόνο γυναίκες με αποδεδειγμένη πρότερη εμπειρία στον τομέα της καθαριότητας (είτε σε σπίτια είτε σε εταιρείες)

Η εργασία αυτή περιλαμβάνει απαραίτητα εργασία τις καθημερινές Δευτέρα – Παρασκευή για 2 ώρες (07.00 – 09.00 ή 08.00 – 10.00) και εργασία κάθε Σάββατο (8 ώρες) και Κυριακή (8 ώρες) και για αυτό θα πρέπει η κυρία που θα προσληφθεί να είναι πρόθυμη να εργαστεί τα Σαββατοκύριακα.

Περιοχή: Αθήνα (Πλατεία Μαβίλη). Πληροφορίες εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ. Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 1.950 άνεργους. Προσεχώς και άλλα «δώρα» ενόψει Πάσχα και εκλογών

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.