ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δώρο Πάσχα 300€: Ποιοι θα το πάρουν. Νέες μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ. Θέσεις σε Χαμόγελο του Παιδιού, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, My Market, ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Νέες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου κάνει η ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γενικός Διευθυντής ΕΡΤ3 απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη σύναψη έξι συμβάσεων μίσθωσης έργου που θα αφορούν στη Γενική Διεύθυνση ΕΡΤ3 της ΕΡΤ Α.Ε., ως ακολούθως:

  • Δύο μοντέρ (τεχνικούς ψηφιακής, μη γραμμικής επεξεργασίας εικόνας και ήχου), για το έργο της παραγωγής βίντεο (ρεπορτάζ, τρέιλερ, κλπ) για τα δελτία ειδήσεων, τις εσωτερικές παραγωγές (ενημερωτικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές, κ.α.), καθώς επίσης και για το έργο του τεχνικού ελέγχου του εισερχόμενου περιεχομένου όλων των τηλεοπτικών ζωνών της ΕΡΤ3.
  • Δύο ηλεκτρονικούς, για το έργο της παραγωγής και μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος (εξάμηνη διάρκεια).
  • Ένα άτομο, για το έργο της μεταφοράς φορητών συνεργείων ENG-EFP.
  • Ένα άτομο, για το έργο της μεταφοράς, εγκατάστασης σκηνικών.

Οι ανωτέρω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή των συμβάσεων έως 31 Δεκεμβρίου.2023, με δυνατότητα παράτασης. Για την περίπτωση των ηλεκτρονικών, η διάρκεια του έργου ορίζεται, σύμφωνα με το proson, από την υπογραφή της σύμβασης και για διάστημα έξι μηνών, με δυνατότητα παράτασης. Το έργο θα παραδίδεται στη Θεσσαλονίκη. Δύναται μέρος του έργου να εκτελείται και εκτός των εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης.

Η προϋπολογισθείσα συνολική δαπάνη για τις προαναφερθείσες συμβάσεις μίσθωσης έργου, για το 2023, κατά ανώτατο ποσό, ανέρχεται σε 79.600 ευρώ, πλέον εργοδοτικών εισφορών και ΦΠΑ.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στον ιστότοπο της ΕΡΤ Α.Ε., συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00.

Για να διαβάσετε αναλυτικά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε εδώ

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δώρο Πάσχα 300€: Ποιοι θα το πάρουν. Νέες μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ. Θέσεις σε Χαμόγελο του Παιδιού, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, My Market, ΚΡΗΤΙΚΟΣ