ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο έκτακτο επίδομα για ανέργους έως 2.600€. Προσλήψεις 8.894 ενστόλων. Έκτακτο δώρο Πάσχα: Ποιοι θα το πάρουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ανακοίνωσε την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα οκτώ (38) συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), και ειδικότερα τριάντα τριών (33) θέσεων ειδικότητας ΔΕ Λειτουργίας Σταθμάρχες, τριών (3) θέσεων ειδικότητας ΔΕ Λειτουργίας Ελεγκτές κομίστρου και δύο (2) θέσεων ειδικότητας ΔΕ Λειτουργίας Εκδότες κομίστρου στo Μετρό. Οι θέσεις είναι:

  • ΔΕ Λειτουργίας Σταθμάρχες 33
  • ΔΕ Λειτουργίας Ελεγκτές κομίστρου 3
  • ΔΕ Λειτουργίας Εκδότες κομίστρου 2

Οι κατωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης:

ΔΕ Λειτουργίας Σταθμάρχες: Παρέχουν υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις των σταθμών του δικτύου της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. και έχουν την ευθύνη για την ασφαλή λειτουργία και διαχείριση των σταθμών και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

ΔΕ Λειτουργίας Ελεγκτές κομίστρου: Διεξάγουν ελέγχους στους επιβάτες προκειμένου να διαπιστωθεί η κατοχή έγκυρου εισιτηρίου, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και τιμολογιακή πολιτική προϊόντος κομίστρου, στην επιβολή προβλεπόμενου προστίμου σε περίπτωση εξακρίβωσης παράβασης με ταυτόχρονη έκδοση του αντίστοιχου παραστατικού καθώς και στην ενημέρωση του επιβατικού κοινού για οτιδήποτε σχετίζεται με τις μετακινήσεις στο δίκτυο, τους κανόνες λειτουργίας και την τιμολογιακή πολιτική.

ΔΕ Λειτουργίας Εκδότες κομίστρου: Διαθέτουν προς πώληση κόμιστρο στο επιβατικό κοινό και ενημερώνουν αυτό. Εξυπηρετούν τους συναλλασσόμενους στα σημεία έκδοσης κομίστρου και ενημερώνουν το κοινό για τις διαδρομές, τα δρομολόγια των συρμών, την ανταπόκριση με άλλα μέσα, την τιμολογιακή πολιτική και τους κανόνες λειτουργίας του δικτύου, είτε προφορικά είτε με την χορήγηση έντυπου υλικού στα εκδοτήρια.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ) της παρούσας, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής (ηλεκτρονική) στην ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://proslipseis.stasy.gr/. Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ – ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ (ΔΕ) ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ΄ της παρούσας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα προσλήψεων είτε μέσω της στην ιστοσελίδας της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (www.stasy.gr) και επιλέγοντας το σύνδεσμο: Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσλήψεων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. είτε απευθείας στη διεύθυνση: https://proslipseis.stasy.gr/

Όλη η προκήρυξη εδώ

Πηγή: e-dimosio.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο έκτακτο επίδομα για ανέργους έως 2.600€. Προσλήψεις 8.894 ενστόλων. Έκτακτο δώρο Πάσχα: Ποιοι θα το πάρουν