ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται νέο «δώρο Πάσχα» – Οι δικαιούχοι και τα ποσά. Προσλήψεις σε ΔΕΗ, Aegean και στα εκδοτήρια του Μετρό

Ζητούνται μηχανολόγοι μηχανικοί και τεχνίτες οργάνων και αυτοματισμού.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Κερατέας-Λαυρίου, που εδρεύει στο Νομό Αττικής.

Οι ειδικότητες

  1. ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών – 3 θέσεις
  2. ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων – Τεχνίτες Οργάνων Αυτοματισμού – 2 θέσεις

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΗ Α.Ε ΣΟΧ ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις εξουσιοδοτημένες Υπαλλήλους του ΑΗΣ Κερατέας- Λαυρίου:

ΠΙΣΚΟΠΟΥ Θεοδούληt.piskopou@dei.gr
ΝΙΝΟΥ Μαρίαm.ninou@dei.gr

και κατ’ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στο διαδικτυακό τόπο της ΔΕΗ Α.Ε. (www.dei.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας την εξής διαδρομή: ΔΕΗ ΟΜΙΛΟΣ –> Ανθρώπινο Δυναμικό –> Ευκαιρίες Καριέρας –> Προκηρύξεις –> Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού (8μηνες)

Καταληκτική ημερομηνία

Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 3η Φεβρουαρίου.

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται νέο «δώρο Πάσχα» – Οι δικαιούχοι και τα ποσά. Προσλήψεις σε ΔΕΗ, Aegean και στα εκδοτήρια του Μετρό