ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-obs

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών εκτάκτων και εποχικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου – ΚΡΗΤΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΔΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ)

2

2 ΜΗΝΕΣ

ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ

3

2 ΜΗΝΕΣ

Υποβολη αιτησεων συμμετοχης
Η αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά θα απευθύνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και θα υποβάλλεται, αυτοπροσώπως, στο Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας της Π.Ε. Λασιθίου (Πολυτεχνείου 1, Τ.Κ. 72100 Άγιος Νικόλαος) υπόψη κ. Μαντζουράνη Κωνσταντίνου ή κ. Χειμωνίτη Κυριακή κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες τηλ. 2841340345). Η προθεσμία υποβολης των αιτησεων αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας μας και για δέκα (10) ημέρες.

Περίληψη της παρούσας να δημοσιευτεί σε μια τοπική εφημερίδα της έδρας της Π.Ε. Λασιθίου και ταυτόχρονα το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης (www.crete.gov.gr ) καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και να συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης.

Κατάλογος απαραίτητων δικαιολογητικών
Συνοπτικός κατάλογος των απαραίτητων δικαιολογητικών τα οποία οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν μαζί με την αίτηση τους:
1. Αντίγραφο ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη δήλωση για κώλυμα του άρθρου 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και ότι δεν έχουν απασχοληθεί στο φορέα μέσα στο δωδεκάμηνο. (το έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία μας)
3. Τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα τυπικά προσόντα πρόσληψης.
4. Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

5. Βεβαίωση ΟΑΕΔ για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας.
6. Δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας (βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή βεβαίωση δημόσιας υπηρεσίας)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις