ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε αν δικαιούστε το νέο επίδομα 450€. Επίδομα παιδιού: Δεύτερη ευκαιρία για τη μιάμιση δόση. Θέσεις σε LIDL, Παπαστράτος, Καραμολέγκος, Attica, Κωτσόβολος

Πώς θα κάνετε αίτηση στο ΑΣΕΠ για μία από τις μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σε λίγες ημέρες από τώρα ξεκινούν οι αιτήσεις στη 10Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που προβλέπει μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ακόμα και με απολυτήριο λυκείου ή γυμνασίου. Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 10Κ/2022 του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πλήρωση 148 μόνιμων θέσεων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι 148 θέσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατανέμονται στα: ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ και ΝΙΜΤΣ. (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ με την ακριβή κατανομή των 148 θέσεων ανά φορέα, περιοχή και ειδικότητα).

Η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για την υποβολή αιτήσεων αναμένεται να ανοίξει εντός της ερχόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και ώρα 08:00 το πρωί.

Οι 148 μόνιμες θέσεις εργασίας κατανέμονται, σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα, σε: Αττική, Πειραιά, Σαλαμίνα, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Ξάνθη, Έβρο, Λάρισα, Μαγνησία και Χανιά.

Στην νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη 10Κ/2022

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε αν δικαιούστε το νέο επίδομα 450€. Επίδομα παιδιού: Δεύτερη ευκαιρία για τη μιάμιση δόση. Θέσεις σε LIDL, Παπαστράτος, Καραμολέγκος, Attica, Κωτσόβολος