ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορολοταρία: Η κλήρωση για 100.000€. 4.000 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο. Θέσεις σε Fraport, ΟΚΑΝΑ, ΔΕΗ, ΕΟΔΥ

Βγαίνουν δύο νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις ακόμα και με απολυτήριο λυκείου.

Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά το ρεπορτάζ που ανέφερε πως, εκτός του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού, το ΑΣΕΠ έχει στα «σκαριά» δύο ακόμα προκηρύξεις για 321 μόνιμες προσλήψεις στον e-ΕΦΚΑ, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).

Οι 321 μόνιμες θέσεις θα καλυφθούν χωρίς γραπτό διαγωνισμό, μέσω των προκηρύξεων 9Κ/2022 και 10Κ/2022.

Μάλιστα, η προκήρυξη 9Κ/2022, έχει σταλεί ήδη από την Παρασκευή στο Εθνικό Τυπογραφείο, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ για το χρονοδιάγραμμα της Αρχής. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκδοση της σε ΦΕΚ είναι θέμα ημερών.

Η προκήρυξη 9Κ/2022

Η προκήρυξη 9Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 173 θέσεων στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) που εποπτεύεται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Οι 173 θέσεις της προκήρυξης απευθύνονται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες της εν λόγω προκήρυξης είναι οι εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

  • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού
  • ΠΕ Μηχανικών
  • ΠΕ Πληροφορικής

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού
  • ΤΕ Μηχανικών
  • ΤΕ Πληροφορικής

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

  • ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων

Ο πίνακας των θέσεων ΕΔΩ

Η προκήρυξη 10Κ/2022

Η προκήρυξη 10Κ/2022 του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπει την πλήρωση 148 θέσεων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).

Στον διαγωνισμό αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προκήρυξη αυτή θα «φύγει» για το Εθνικό Τυπογραφείο αμέσως μετά την 9Κ/2022.

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορολοταρία: Η κλήρωση για 100.000€. 4.000 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο. Θέσεις σε Fraport, ΟΚΑΝΑ, ΔΕΗ, ΕΟΔΥ