ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορολοταρία: Η κλήρωση για 100.000€. 4.000 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο. Θέσεις σε Fraport, ΟΚΑΝΑ, ΔΕΗ, ΕΟΔΥ

Νέα παράταση έκπτωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης αποφάσισε η HELLENiQ ENERGY.

Ειδικότερα, παράταση της έκπτωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης έως το τέλος του έτους (2022) αποφάσισε η HELLENiQ ENERGY, το ύψος της οποίας διαμορφώνεται από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στα 3 λεπτά το λίτρο (3,75 λεπτά με ΦΠΑ).

Όπως αναφέρουν πηγές του ομίλου η νέα έκπτωση που δίνεται μέσω της τρίτης κατά σειρά παράτασης της επιδότησης του καυσίμου αποφασίστηκε σήμερα το απόγευμα από τη διοίκηση της HELLENiQ ENERGY, με γνώμονα την περαιτέρω στήριξη της αγοράς και των καταναλωτών, και θα έχει διάρκεια μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Η έκπτωση παρέχεται σε όλες τις εταιρίες εμπορίας που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ.

Σημειώνεται ότι η εταιρία έδινε έκπτωση 6 λεπτών ανά λίτρο και 7,5 λεπτών με ΦΠΑ.

Να τονιστεί ότι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης έχει υποχωρήσει συγκριτικά με την έναρξη της διάθεσής του, στις 15 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το παρατηρητήριο τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης, η μέση τιμή (λιανικής) την Τρίτη 29/11 ήταν στα 1,183 ευρώ ανά λίτρο ενώ στις 15 Οκτωβρίου το αντίστοιχο δελτίο του υπουργείο έδινε τιμή 1,412 ευρώ ανά λίτρο.

Πηγή: dikaiologitika.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορολοταρία: Η κλήρωση για 100.000€. 4.000 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο. Θέσεις σε Fraport, ΟΚΑΝΑ, ΔΕΗ, ΕΟΔΥ