ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 700€: Δικαιούχοι και αιτήσεις. Πώς θα αποκτήσετε την κάρτα ανέργων για εκπτώσεις. Θέσεις για γραμματείς, υπαλλήλους, καθαρίστριες, εργάτες

Spot σχετικά με τη νέα τηλεφωνική γραμμή 10410 της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία αφορά την προστασία των ζώων, κοινοποίησε η ΕΛΑΣ.

Μήνυμα για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε τα αδέσποτα -και όχι μόνο- ζώα, που βιώνουν κακοποίηση, στέλνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να καλούν τη γραμμή 10410 για να καταγγέλλουν οποιαδήποτε περιστατικό κακοποίησης ζώων.

Το τηλεφωνικό κέντρο για καταγγελίες κακοποίησης ζώων λειτουργεί σε κεντρικό επίπεδο.

Στο σποτ του υπουργείου και της ΕΛΑΣ, όπου εμφανίζεται ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, τονίζονται τα εξής: «Η κακοποίηση δεν αφορά μόνο στους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόζωος για να το καταλάβεις, αρκεί να είσαι άνθρωπος. Κατάγγειλε κάθε μορφή κακοποίησης. Η ζωή τους κρέμετε από μία γραμμή. 10410, γραμμή προστασίας».

Πηγή: dikaiologitika.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 700€: Δικαιούχοι και αιτήσεις. Πώς θα αποκτήσετε την κάρτα ανέργων για εκπτώσεις. Θέσεις για γραμματείς, υπαλλήλους, καθαρίστριες, εργάτες