ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-567856Στην πρόσληψη 41 μουσικών προχωρούν τέσσερις δήμοι στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Στον Πολύγυρο

Για οκτώ μήνες με ωριαία αποζημίωση θα απασχοληθούν δέκα μουσικοί στο δημοτικό ωδείο Πολυγύρου. Ειδικότερα, θα καλυφθούν μία θέση ανώτερων θεωρητικών μουσικών σπουδών, δύο για τη διδασκαλία φιλαρμονικής μπάντας, μία μουσικής προπαιδείας, μία μεικτής χορωδίας, μία για φλάουτο, μία για βιολί, μία για κιθάρα και δύο για πιάνο. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση (αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή) στο Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του δήμου Πολυγύρου, Πολυτεχνείου 50 (παλιό δικαστικό μέγαρο). Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 23710/23.086.

Στην Ξάνθη

Δέκα ωρομίσθιους μουσικούς ζητά και το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης, οι οποίοι θα απασχοληθούν ώς τις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους. Πρόκειται για ένα μουσικό πιάνου, δύο κιθάρας, ένα βιολιού, δύο ανώτερων θεωρητικών, δύο πνευστών οργάνων, ένα βυζαντινής μουσικής και ένα μονωδίας. Ολες οι θέσεις είναι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αιτήσεις θα υποβάλλονται (αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή) στο Κέντρο Πολιτισμού, στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου, Πλ. Διοικητηρίου 1Α. Η προθεσμία για την υποβολή λήγει στις 3 Νοεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 25410/24.542 και στην ιστοσελίδα του δήμου www.cityofxanthi.gr.

Λήγει η προθεσμία για Συκιές και Ορεστιάδα

Μέχρι αύριο Τετάρτη θα κατατίθενται αιτήσεις για τις έντεκα θέσεις ωρομίσθιων μουσικών την πλήρωση των οποίων προκήρυξε η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου Νεάπολης – Συκεών (ΚΕΥΝΣ). Συγκεκριμένα, για οκτώ μήνες ζητά τους παρακάτω μουσικούς: ένα βιολιού, ένα βιολοντσέλου, δύο κλασικής κιθάρας, τρεις πιάνου, τρεις θεωρητικών της μουσικής και έναν ακουστικής, ηλεκτρικής και μπάσο κιθάρας. Ολες οι θέσεις είναι πανεπιστημιακής ή δευτεροβάθμιας ή τεχνολογικής εκπαίδευσης. Αιτήσεις στα γραφεία της επιχείρησης, Ελευθερίου Βενιζέλου 125 (τηλ. 2313/329.616 και 2313/329.500, εσωτ. 216).

Τέλος, λήγει αύριο Τετάρτη η προθεσμία και για τις δέκα θέσεις που θα καλυφθούν στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας για οκτώ μήνες. Ειδικότερα, ζητούνται ένας διευθυντής ωδείου, ένας διδάσκων για πιάνο, ένας για μονωδία, ένας για ανώτερα θεωρητικά, ένας για κλασική, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, ένας για βιολί και βιολοντσέλο, ένας για πνευστά, ένας για μπουζούκι, ένας για βυζαντινή μουσική και ένας για μουσική προπαιδεία (με γνώσεις αρμόνιου ή ακορντεόν). Αιτήσεις και δικαιολογητικά κατατίθενται στα γραφεία της επιχείρησης, Κωνσταντινουπόλεως 59. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 25520/27.272.