ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιταγή ακρίβειας: Ανοίγει η «βεντάλια» των δικαιούχων. Πότε θα δοθεί το επίδομα εργασίας των 300€. Θέσεις σε ΔΕΗ, ΕΛΤΑ COURIER, ΚΕΘΕΑ, ΑΣΠΑΙΤΕ

Προσλήψεις εργασιακών συμβούλων για δύο χρόνια στη ΔΥΠΑ / ΟΑΕΔ – Πώς θα κάνετε αίτηση.

Λήγει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 23:59 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για τις 60 θέσεις εργασιακών συμβούλων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ).

Σημειώνεται πως οι εργασιακοί σύμβουλοι, σύμφωνα με πληροφορίες του proson, θα προσληφθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) για χρονικό διάστημα 8 μηνών με δυνατότητα παράτασης για άλλους 8 μήνες.

Ενώ, υπενθυμίζεται πως οι 60 θέσεις εργασίας αφορούν τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) σε όλη τη χώρα.

Τα καθήκοντα της ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων, όπως αναλυτικά παρουσιάζει το proson, είναι η προετοιμασία και η υποστήριξη των ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, η αντιστοίχιση ή η σύζευξη του προφίλ του αναζητούντος εργασία με το περίγραμμα της προσφερόμενης θέσης εργασίας από τις επιχειρήσεις, καθώς και η παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης για όλα τα θέματα προσφοράς και ζήτησης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του ελληνικού δημοσίου www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή:

gov.gr→ Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → 2η Προκήρυξη θέσεων για εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ έτους 2022 ή

απευθείας από το σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/2e-prokeruxe-theseon-gia-ergasiakous-sumboulous-tes-dupa-etous-2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.dypa.gov.gr

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιταγή ακρίβειας: Ανοίγει η «βεντάλια» των δικαιούχων. Πότε θα δοθεί το επίδομα εργασίας των 300€. Θέσεις σε ΔΕΗ, ΕΛΤΑ COURIER, ΚΕΘΕΑ, ΑΣΠΑΙΤΕ