ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα ΑΤΜ για το Power Pass. 300€ για φθινοπωρινές διακοπές. Θέσεις εργασίας σε ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, MARKET IN, GOOGLE, ΟΚΑΝΑ, ΚΑΥΚΑΣ

Παγκόσμια εταιρεία αναζητά ελληνόφωνους εργαζόμενους για εργασία στη Βαρκελώνη – Πώς θα κάνετε αίτηση.

H εταιρεία Recruitment Direct με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο αναζητά ελληνόφωνους εργαζόμενους για τηλεφωνικές πωλήσεις στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Εάν έχετε εμπειρία στις τηλεφωνικές πωλήσεις είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γίνετε μέλος αυτής της κορυφαίας εταιρείας στον κλάδο τους.

Οι θέσεις εργασίας απαιτούν κλήσεις εξερχόμενων πωλήσεων – b2b, και επικοινωνία με πιθανούς πελάτες για να τους πείσουν να αγοράσουν τα προϊόντα της εταιρείας.

Η εργασία είναι καθημερινή από Δευτέρα έως Παρασκευή, 40 ώρες την εβδομάδα και ο μισθός που προσφέρει η εταιρεία ανέρχεται στις 39.800 ευρώ ετησίως βοήθεια για τη μετεγκατάσταση προμήθειας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να μιλούν άπταιστα Αγγλικά και Ελληνικά σε επίπεδο μητρικής και  θα πρέπει είτε να έχουν τουλάχιστον 12 μήνες εμπειρία σε εξερχόμενες πωλήσεις.

Στείλτε το βιογραφικό σας ΕΔΩ

Πηγή: alfavita.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα ΑΤΜ για το Power Pass. 300€ για φθινοπωρινές διακοπές. Θέσεις εργασίας σε ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, MARKET IN, GOOGLE, ΟΚΑΝΑ, ΚΑΥΚΑΣ

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.