ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ: Έτσι θα πάρετε το «ειδικό» επίδομα των 293€. ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές 14 επιδομάτων, Θέσεις σε Euromedica, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, PRAKTIKER, JYSK

Νεότερα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το fuel pass 2.
Το οξύμωρο του δεύτερου κύκλου του επιδόματος βενζίνης είναι, πως και αυτή τη φορά, όπως συνέβη και κατά την πρώτη φάση του επιδόματος, ότι οι δικαιούχοι προτίμησαν κατάθεση σε τράπεζα και όχι άυλη κάρτα και ας στερήθηκαν με αυτή τους την επιλογή το μπόνους των 15 ευρώ.

Και σε αυτή την πληρωμή, όπως και στην πρώτο κύκλο του fuel pass, οι δικαιούχοι, αν και είχαν δύο επιλογές, αυτή της απευθείας κατάθεσης σε τράπεζα και αυτή της άυλης κάρτας με έξτρα μπόνους 15 ευρώ, επέλεξαν την πληρωμή απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό.

Όπως εξήγησε προ ημερών ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας «το 73% των πολιτών επέλεξε την πίστωση του ποσού στην τράπεζα, άρα προτίμησαν να πάρουν λιγότερα χρήματα αλλά να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και σε άλλες πηγές».

Πρόσθεσε πως η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί σε πάνω από 2,2 εκατ. πολίτες μέχρι σήμερα έχουν πιστωθεί τα ποσά στους λογαριασμούς τους. Όπως είπε, εκκρεμούν οι αιτήσεις που θα γίνουν μέσα στον Αύγουστο ή θα πληρωθούν μέσα στον Αύγουστο.

Σχετικά με τα επιπλέον μέτρα από το φθινόπωρο και την πιθανότητα Fuel Pass 3, ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι μετά τον Σεπτέμβριο εκτιμάται ότι θα υπάρχει επιπλέον δημοσιονομικός χώρος, ενώ πολύ καλά είναι τα στοιχεία των εσόδων του Ιουλίου.

«Τότε με βάση τις ανάγκες του τελευταίου τριμήνου θα συζητηθούν επιπλέον παρεμβάσεις», είπε και προσέθεσε: «Όλα τα έχουμε σε λίστα, το τι από αυτά θα υλοποιηθεί θα εξαρτηθεί από την εικόνα της οικονομίας τον Σεπτέμβριο».

Πηγή: dikaiologitika.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ: Έτσι θα πάρετε το «ειδικό» επίδομα των 293€. ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές 14 επιδομάτων, Θέσεις σε Euromedica, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, PRAKTIKER, JYSK