ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλοκαιρινή επιταγή ακρίβειας 200€ χωρίς αίτηση. Θέσεις σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΣΤΡΑΤΟ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, LIDL

«Τρέχουν» οι αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων στην Αθήνα – Πώς θα κάνετε αίτηση.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις στην προκήρυξη 3/2022 της ΔΕΗ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 17 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει στις 4 Ιουλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Συγκεκριμένα, οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν σε πτυχιούχους:

  • Διοικητικών,
  • Θεωρητικών και
  • Οικονομικών Σπουδών καθώς και απόφοιτους πληροφορικής.

Οι μόνιμες θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ θα καλυφθούν από τους υποψήφιους με σειρά προτεραιότητας, η οποία θα προκύψει βάσει μίας σειράς ακαδημαϊκών προσόντων και κοινωνικών κριτηρίων.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον ΔΕΗ καθώς και να υποβάλλουν τα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά µε τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα και τα κριτήρια που επικαλούνται.

Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Οι  μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ θα πραγματοποιηθούν με μοριοδότηση των υποψηφίων, βάσει των προσόντων τους. Για όλες τις θέσεις ζητούνται και πρόσθετα προσόντα (απαραίτητα ή και επιθυμητά), τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Τα οριζόμενα ως απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, αν δεν τα έχουν οι υποψήφιοι, δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.
Τα οριζόμενα ως επιθυμητά πρόσθετα προσόντα για συγκεκριμένη θέση, αν δεν τα κατέχουν οι υποψήφιοι δεν αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής για κάλυψη της αντίστοιχης θέσης.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Πηγή: alfavita.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλοκαιρινή επιταγή ακρίβειας 200€ χωρίς αίτηση. Θέσεις σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΣΤΡΑΤΟ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, LIDL