ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζεστό χρήμα με επιταγή ακρίβειας. Πού θα κάνετε δωρεάν διακοπές για 10 και 12 βράδια. 600 προσλήψεις ειδικών φρουρών για τα ΑΕΙ

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό, βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων από τους οποίους κυρίως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και συγκεκριμένα η Γενική της Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας και Διαστήματος (ΓΔ DEFIS), ενδέχεται να προσλάβει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης.

Θα προσληφθούν 48 Διοικητικοί υπάλληλοι στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και 52 Διοικητικοί υπάλληλοι στον τομέα του διαστήματος .

Για να είναι επιλέξιμοι/-ες, οι υποψήφιοι/-ες πρέπει: α) να απολαύουν των πολιτικών τους δικαιωμάτων ως πολίτες κράτους μέλους της ΕΕ, β) να έχουν εκπληρώσει τυχόν υποχρεώσεις τις οποίες υπέχουν βάσει της εθνικής νομοθεσίας περί στρατολογίας, γ) να παρέχουν τα εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των σχετικών καθηκόντων.

Οι υποψήφιοι/-ες πρέπει να υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO https://epso.europa.eu/jobopportunities έως τις: 19 Ιουλίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών. Η ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας είναι διαθέσιμη στις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ.

Οι υποψήφιοι/-ες μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση υποψηφιότητας σε οποιαδήποτε από αυτές εκτός από την ενότητα «Αξιολογητής ταλέντου», η οποία πρέπει να συμπληρωθεί στην αγγλική γλώσσα.

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Πηγή: e-dimosio.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζεστό χρήμα με επιταγή ακρίβειας. Πού θα κάνετε δωρεάν διακοπές για 10 και 12 βράδια. 600 προσλήψεις ειδικών φρουρών για τα ΑΕΙ