ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζεστό χρήμα με επιταγή ακρίβειας. Πού θα κάνετε δωρεάν διακοπές για 10 και 12 βράδια. 600 προσλήψεις ειδικών φρουρών για τα ΑΕΙ

Η ΕΡΤ αναζητά παρουσιαστές, γραφίστες και μοντέρ για την παρουσίαση των δελτίου καιρού – Αναλυτικά η προκήρυξη.

Ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη 6 συμβάσεων μίσθωσης έργου που θα αφορά στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε., ως ακολούθως:

  1. Για το έργο της παρουσίασης των δελτίων καιρού, καθώς και των έκτακτων ανακοινώσεων για τα καιρικά φαινόμενα, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου, σε 3 Παρουσιαστές δελτίων καιρού.
  2. Για το έργο της παραγωγής και της γραφιστικής απεικόνισης, όπως παρουσιάζει το proson, των δελτίων καιρού (της τηλεόρασης), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου, σε 2 Γραφίστες.
  3. Για το έργο της ηλεκτρονικής επεξεργασίας εικόνας και ήχου των δελτίων καιρού (της τηλεόρασης), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου, σε 1 Μοντέρ.

Οι ανωτέρω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή τους, έως 31.12.2022, με δικαίωμα παράτασης.

Το έργο θα παραδίδεται στην Αττική, στα γραφεία της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. στην Αθήνα ή την Αγία Παρασκευή.

Η προϋπολογισθείσα συνολική δαπάνη για τις προαναφερθείσες συμβάσεις μίσθωσης έργου, για το 2022, κατά ανώτατο ποσό, ανέρχεται σε 61.800€ ευρώ, πλέον εργοδοτικών εισφορών και Φ.Π.Α.

Τα απαραίτητα προσόντα

Οι υποψήφιοι, των οποίων οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω, πρέπει να διαθέτουν, σωρευτικά, τα ακόλουθα προσόντα:

Παρουσιαστής δελτίων καιρού

  1. ΠΕ: Πτυχίο Θετικών Επιστημών (Τμήμα Φυσικής) και Μεταπτυχιακό στη Φυσική Περιβάλλοντος – Μετεωρολογία.
  2. Εμπειρία τηλεοπτική τουλάχιστον 5 ετών

Γραφίστας

  1. Ομώνυμο ή συναφές πτυχίο ή δίπλωμα οποιασδήποτε βαθμίδος της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.
  2. Εμπειρία στην παραγωγή, επεξεργασία και παρουσίαση εξειδικευμένων τηλεοπτικών και διαδικτυακών εικαστικών προϊόντων γραφίστες motion graphics σε τηλεοπτικό σταθμό ή εταιρία παραγωγής στα παρακάτω θεματικά αντικείμενα:
    – Δημιουργικό σχεδιασμό και παραγωγή κινούμενων εικόνων και γραφικών, σύνθεση και κίνηση λογοτύπων (3D animation)
    – Δημιουργία trailer προβολής των προϊόντων της εταιρείας με άριστη γνώση σε Adobe After Effects, Adobe Premier, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator και άλλα,
    – Ικανότητα ανάπτυξης σύνθετων εικαστικών παρουσιάσεων σε μεγάλα συστήματα και εξοικείωση με σύγχρονα web trends.
  3. Εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών.

Μοντέρ

  1. Σχετικό πτυχίο – τίτλο σπουδών από αυτούς που περιγράφονται στην προκήρυξη
  2. Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών

Πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για κάνετε ηλεκτρονική αίτηση ΕΔΩ

Πηγή: proson.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζεστό χρήμα με επιταγή ακρίβειας. Πού θα κάνετε δωρεάν διακοπές για 10 και 12 βράδια. 600 προσλήψεις ειδικών φρουρών για τα ΑΕΙ