ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακοπές: Ποιοι δικαιούνται επιπλέον επιδότηση 300€. Επίδομα Παιδιού και έκτακτη ενίσχυση. Θέσεις σε ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Skroutz, CASH & CARRY

Άστατος θα είναι ο καιρός το επόμενο 24ωρο ενώ δεν αποκλείονται πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της χώρας σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα το επόμενο 48ωρο αρκετά θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα θα έχουμε στη Νότια Ελλάδα και κυρίως στην Κρήτη η οποία θα δει τον υδράργυρο να εκτοξεύεται την Παρασκευή σε αρκετά υψηλές τιμές, σύμφωνα με τον  Σάκη Αρναούτογλου.

Κατά τ’ άλλα η αστάθεια θα διατηρηθεί και το επόμενο 24ωρο και σε αρκετές περιοχές της κεντρικής, δυτικής και βόρειας Ελλάδας τα φαινόμενα θα έχουνε έντονο χαρακτήρα και πιθανώς να προκαλέσουν πλημμυρικά επεισόδια.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με λίγες αραιές συννεφιές στα δυτικά. Βαθμιαία από τα δυτικά οι συννεφιές θα πυκνώσουν κατά τόπους και κατά διαστήματα και η πιθανότητα είναι μικρή για τοπικές μπόρες στις βόρειες-βορειοδυτικές ορεινές-ημιορεινές περιοχές του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 20 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη όπως και οι περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να έχει ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες. Προς το μεσημέρι και αργότερα όμως θα έρθει κάποια συννεφιά η οποία κατά διαστήματα θα πυκνώνει όλο και περισσότερο και προς το απόγευμα θα ξεκινήσει να δίνει μπόρες και καταιγίδες στην Πέλλα, στην Πιερία και στην Ημαθία. Προς το βράδυ αυτά τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας τις περισσότερες περιοχές της περιφέρειας. Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 19 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

Πηγή: aftodioikisi.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακοπές: Ποιοι δικαιούνται επιπλέον επιδότηση 300€. Επίδομα Παιδιού και έκτακτη ενίσχυση. Θέσεις σε ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Skroutz, CASH & CARRY