Δείτε επίσης: Τουρισμός για Όλους: Πώς θα πάρετε την ψηφιακή κάρτα των 150€. 800 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις. Θέσεις για εργάτες, γραμματείς κ.α.

Το πρόγραμμα E-gnosis της Equal Society, πάντοτε πιστό στην αξία της δια βίου μάθησης και της ίσης εκπαίδευσης για όλους, ανοίγει ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής.  Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν  εξ αποστάσεως μαθήματα για εκμάθηση Η/Υ και αγγλικών πραγματοποιώντας την αίτησή τους στο www.e-gnosis.gr

Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ουσιαστική αλληλεπίδραση, οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν άμεσα, με δωρεάν μαθήματα, αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις  για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ  καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλες οι ομάδες πληθυσμού που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η/Υ εξ αποστάσεως

Με αφορμή τις νέες επικείμενες προκηρύξεις δημιουργούνται Δωρεάν τμήματα πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού της Vellum Global Education Services.

Αγγλικά εξ αποστάσεως

Δωρεάν εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση:

 Σε εργασιακό επίπεδο (ΑΣΕΠ, Δημόσιος Τομέας, 10.000 Επιχειρήσεις σε 120 χώρες)

 Σε ακαδημαϊκό επίπεδο (Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό)

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πηγή: e-dimosio.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Τουρισμός για Όλους: Πώς θα πάρετε την ψηφιακή κάρτα των 150€. 800 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις. Θέσεις για εργάτες, γραμματείς κ.α.