ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο επίδομα ακρίβειας 200€. Πρόγραμμα κατάρτισης 400€. Θέσεις σε ΜΑΣΟΥΤΗ, ΒΙΟΑΤΡΙΚΗ, LIDL, MARKET IN, GOOGLE

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Επιχειρηματικότητας», προτίθεται σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 10.Β2/15.03.2022 Απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής να απασχολήσει με σύμβαση έργου ιδιωτικού δικαίου εξήντα ένα (61) φυσικά πρόσωπα, ως εξής:

Κατηγορία 1 (Θέσεις 55): Στέλεχος Απομακρυσμένης Υποστήριξης Εφαρμογών (helpdesk).

Το φυσικό αντικείμενο του έργου που θα ανατεθεί, στα φυσικά πρόσωπα της Κατηγορίας 1, είναι το εξής:

Αντικείμενο Θέσεων Κατηγορίαν 1: Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση ή εξυπηρέτηση μέσω chat (1st level support), των ωφελούμενων του έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Επιχειρηματικότητας», σε ζητήματα Ψηφιακών Υπογραφών (Digital Signatures).

Κατηγορία 2 (Θέσεις: 6): Διοικητική και Οργανωτική Υποστήριξη.

Αντικείμενο θέσεων Κατηγορίας 2: Παροχή υπηρεσιών διοικητικής και οργανωτικής υποστήριξης (helpdesk: αρχειοθέτηση, προετοιμασία αναφορών, εφαρμογή συστημάτων διοικητικού περιεχομένου, εποπτεία λειτουργίας, κλπ.).

Εκτιμιόμενη διάρκεια: Δώδεκα (12) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του έργου και εφόσον αυτό παραταθεί και επιτρέπεται από την κείμενη σχετική νομοθεσία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο έντυπο πρότασης (Παράρτημα Α).
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στα ελληνικά).
  3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών καθώς και έγκυρες πιστοποιήσεις (απλά αντίγραφα, επικυρώσεις μόνον εάν ζητηθούν).
  4. Η πιστοποίηση της συνάφειας και του χρόνου επαγγελματικής προϋπηρεσίας αποδεικνύεται με προσκόμιση βεβαιώσεων προϋπηρεσίας από εργοδότη, όπου ευκρινώς θα προσδιορίζεται ο χρόνος και το αντικείμενο του παρεχόμενου έργου ή/και αντίγραφα συμβάσεων συνοδευόμενα από σχετική βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, καθώς και κάθε άλλο έγγραφο και στοιχείο που τεκμηριώνει όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα.

Επισημαίνεται ότι τα όποια δικαιολογητικά πιστοποίησης επαγγελματικής εμπειρίας προσκομίζονται από τον υποψήφιο, θα πρέπει να είναι τέτοια που να αποσαφηνίζεται η συνάφεια του παρεχόμενου έργου με το αντικείμενο της εν λόγω πρόσκλησης, καθώς και η εκτέλεση του παρεχόμενου έργου.

  1. Κάθε άλλο έγκυρο στοιχείο που τεκμηριώνει ή αναλύει ή συμπληρώνει τα στοιχεία που αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα ή ζητούνται από την πρόσκληση.

Στοιχεία επικοινωνίας: αρμόδια Αναστασία Ξαρχά, τηλέφωνο: 210 3392440 (ώρες 09:00­15:00).

Όλη η προκήρυξη εδώ

Πηγή: e-dimosio.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο επίδομα ακρίβειας 200€. Πρόγραμμα κατάρτισης 400€. Θέσεις σε ΜΑΣΟΥΤΗ, ΒΙΟΑΤΡΙΚΗ, LIDL, MARKET IN, GOOGLE