Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, θεωρεί επιτακτική ανάγκη και ηθικό χρέος να συνδράμει προς τους συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Η πρωτοβουλία αφορά στην εκπαιδευτική ενίσχυση σε πρωτεύοντα μαθήματα των μαθητών  Α΄ Γυμνασίου – Γ΄ Λυκείου, καθώς και  αποφοίτων που επιθυμούν να συμμετέχουν εκ νέου στις Πανελλαδικές εξετάσεις, των οποίων οι γονείς αδυνατούν να τους εξασφαλίσουν οικονομικά τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του σχολείου, με προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας.

topsa-education-seminaria-mathimata

Για την υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων, παρακαλούμε όσοι εν ενεργεία ή συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να εργαστούν προσφέροντας εθελοντικά τις γνώσεις τους, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και αποστέλλοντάς την ηλεκτρονικά στο e-mail που αναφέρετε παρακάτω.

Επίσης, όσοι μαθητές θέλουν να ενταχθούν στα Δημοτικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας, παρακαλούνται αφού συμπληρώσουν  τη σχετική αίτηση, να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail που αναφέρετε στο τέλος της ανακοίνωσης ή να καταθέσουν την αίτησή τους αυτοπροσώπως, στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, Γρ. Λαμπράκη & Κλεάνθους 57.

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μετά το πέρας του πρωινού σχολικού ωραρίου στα παρακάτω Σχολεία :

1.    14ο Λύκειο, Θ. Σοφούλη με Παπανδρέου 1

2.    17ο Λύκειο, Χριστοπούλου 6

3.    18ο Λύκειο, Παπάφη 130 α

Η αίτηση αφού συμπληρωθεί, θα σταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail : a.lakia@thessaloniki.gr ή θα κατατεθεί αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, Γρ. Λαμπράκη & Κλεάνθους 57, από την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και   Αθλητισμού : 2310 / 840 295 και 2310 / 841 962

Για την αίτηση εκπαιδευτικού παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για την αίτηση μαθητού παρακαλώ πατήστε εδώ.