ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα ακρίβειας: Ποιοι είναι διπλά κερδισμένοι. ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται επιδόματα. Νέες προσλήψεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

ΑΣΕΠ: «Μπαράζ» μόνιμων και εποχικών προσλήψεων σε ΑΑΔΕ, υπουργείο Πολιτισμού και Πυροσβεστική – Μέχρι πότε γίνονται δεκτές οι αιτήσεις.

Συνολικά 2.971 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα 822 προσλήψεις σε ΑΑΔΕ1.649 στο υπ. Πολιτισμού και 500 προσλήψεις στην Πυροσβεστική.

Πιο αναλυτικά:

Μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

«Τρέχουν» και οι αιτήσεις συμμετοχής στην 1Γ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά την πλήρωση 822 θέσεων, με γραπτό διαγωνισμό, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για την ΑΑΔΕ το πρώτο που πρέπει να κάνουν είναι να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, έως και τη Δευτέρα, 4 Απριλίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

1.649 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 1.649 ατόμων για την κάλυψη αναγκών στις υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Οι συμβάσεις που θα συνάψουν οι εργαζόμενοι με το υπουργείο Πολιτισμού θα έχουν διάρκεια απασχόλησης 7 μηνών, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2022. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων  λήγει την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

500 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Πυροσβεστικό Σώμα

Έως την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, μπορούν οι υποψήφιοι που θέλουν να συμμετάσχουν στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Πυροσβεστική, να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πιο συγκεκριμένα η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για το Πυροσβεστικό Σώμα προβλέπεται η πρόσληψη 500 ιδιωτών, ιδιαίτερης κατηγορίας προσωπικού, 7ετους θητείας, ως «Πυροσβέστες Δασικών Επιχειρήσεων» (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.), μέσω Πανελλήνιου διαγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή: alfavita.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα ακρίβειας: Ποιοι είναι διπλά κερδισμένοι. ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται επιδόματα. Νέες προσλήψεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα