ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eπίδομα 360€: Ποιοι το δικαιούνται. 2663 προσλήψεις σε δήμους, μουσεία. Θέσεις για ανειδίκευτο προσωπικό

Το ΝΠΔΔ «Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης» προκήρυξε 30 προσλήψεις φυλάκων – νυχτοφυλάκων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου έως 12 μηνών.

Το ΝΠΔΔ «Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης» ανακοίνωσε την άμεση πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 30 ατόμων για την κάλυψη των εποχικών αναγκών των κέντρων. Η ειδικότητα που ζητείται είναι ΥΕ Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων, οι υποψήφιοι δηλαδή αρκεί να είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ενώ η σύμβαση θα έχει διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 12 μήνες.

Για τις παραπάνω θέσεις ζητούνται:

  • ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ – ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στο email aamth@otenet.gr είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΘΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 2 Τ.Κ. 54636 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ απευθύνοντάς την στο τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών υπόψη κας Γραμματάς Κωνσταντία ή κου Ορφανού Σταμάτη (τηλ. επικοινωνίας: 2310242648).

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση εδώ

Πηγή: proson.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eπίδομα 360€: Ποιοι το δικαιούνται. 2663 προσλήψεις σε δήμους, μουσεία. Θέσεις για ανειδίκευτο προσωπικό