Pfizer seen in Cambridge, Massachusetts, on Oct. 5, 2018. (Ruby Wallau for STAT)

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Δύο νέα επιδόματα – «μπόνους» 300 και 200€.
Επίδομα ακρίβειας: Οι δύο τρόποι που θα δοθεί. Νέες θέσεις εργασίας

Φοιτητές για πρακτική άσκηση θα δέχεται από τον Ιούλιο τo πρώτο και μοναδικό κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στον κόσμο, το οποίο έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Περισσότερες από 360 θέσεις εργασίας σε τομείς τεχνολογικής αιχμής «άνοιξε» σε λιγότερο από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία «Pfizer», η οποία έλαβε πάνω από 16.500 βιογραφικά από όλον τον κόσμο για προσλήψεις στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI), που δημιούργησε στην πόλη.

Η κα. Ειρήνη Παγανοπούλου, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Pfizer Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο, μιλώντας από το βήμα εκδήλωσης με τίτλο «CDI Tech Career Days», που διοργανώνει, σήμερα και αύριο, η Pfizer, με στόχο την πρόσληψη άλλων 18 ατόμων υψηλής εξειδίκευσης, γνωστοποίησε ακόμα ότι τον προσεχή Ιούλιο σχεδιάζεται να ξεκινήσει -για πρώτη φορά- στο CDI πρόγραμμα πρακτικής άσκησης εξάμηνης διάρκειας. 

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για φοιτητές θα υλοποιείται σε συνεργασία με το ΑΠΘ και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και θα συμμετάσχουν πέντε έως δέκα άτομα ετησίως.

Για την προσέλκυση και επιλογή εργαζομένων έχουν διοργανωθεί από τον Αύγουστο του 2020 έως και σήμερα πέντε bootcamps (εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης, διάρκειας 4-5 εβδομάδων) και δύο hackathons (μαραθώνιοι ανάπτυξης εφαρμογών), στο πλαίσιο των οποίων ξεχώρισαν και προσελήφθησαν πάνω από 150 άτομα.

Να σημειωθεί ότι στο πρώτο και μοναδικό κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στον κόσμο, το οποίο έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, οι περισσότεροι από 360 εργαζόμενοι δουλεύουν σήμερα πάνω σε οκτώ τομείς αιχμής:

  1. Μηχανική μάθηση και Τεχνητή Νοημοσύνη
  2. Ανάπτυξη λογισμικού και Mηχανική
  3. Agile project management
  4. Επιχειρηματική αρχιτεκτονική
  5. Επιστήμη των Δεδομένων
  6. Αυτοματοποίηση διαδικασιών
  7. Σχεδιασμός προϊόντων και εμπειρίας
  8. Customer analytics και insights

Πηγή: proson.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Δύο νέα επιδόματα – «μπόνους» 300 και 200€.
Επίδομα ακρίβειας: Οι δύο τρόποι που θα δοθεί. Νέες θέσεις εργασίας