Δείτε επίσηςΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαγές στους κανόνες του ΟΑΕΔ. Προσλήψεις σε ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ. Ανειδίκευτοι υπάλληλοι, χωρίς προϋπηρεσία

Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία Φίλιππος με πολλές περιοχές της χώρας να έχουν ντυθεί στα λευκά. Δείτε σε ποιες περιοχές που χιονίζει αυτή τη στιγμή. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Ισχυρή σύσταση της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, με την κακοκαιρία να επιδεινώνεται τις επόμενες ώρες. Δείτε παρακάτω σε ποιες περιοχές έχουμε χιονόπτωση σε όλη την Ελλάδα.

Μόνο με αλυσίδες γίνεται η κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας από το ύψος των Αφιδνών και πάνω με τον έλεγχο των οχημάτων να γίνεται στη γέφυρα Καλυφτάκη. Σε ισχύ από χθες το βράδυ η απαγόρευση κυκλοφορίας των μεγάλων φορτηγών σε εθνική αλλά και στην Αττική Οδό.

Σε Μαλακάσα, Ωρωπό, Τατόι και Ιπποκράτειο Πολιτεία πέφτει αυτή την ώρα πυκνό χιόνι.

Τέλος, αλυσίδες χρειάζονται στο ύψος του κοιμητηρίου Παπάγου, προς Υμηττό, η Λεωφόρος Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μακρής.

Δείτε εδώ που χιονίζει ΤΩΡΑ

Το μέτωπο της κακοκαιρίας θα έχει εξασθενήσει όσον αφορά την Αττική μέχρι το τέλος της ημέρας ωστόσο, αναμένεται και νέο κύμα, αυτή τη φορά ισχυρότερο, όπως μας ενημερώνει με ανάρτησή του στο twitter ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.

«Το σύνθετο μετεώγραμμα για την Αθήνα, μας δίνει πρόσκαιρη ύφεση σήμερα το βράδυ. Οι χιονοπτώσεις της Παρασκευής με μικρότερες εντάσεις, ενώ το Σάββατο μεσημέρι-απόγευμα νέα έξαρση, όπως αποτυπώνεται και στους γενικούς χάρτες».

Πηγή: dikaiologitika.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσηςΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαγές στους κανόνες του ΟΑΕΔ. Προσλήψεις σε ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ. Ανειδίκευτοι υπάλληλοι, χωρίς προϋπηρεσία