Πανω από 200 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν ή βρίσκονται σε εξέλιξη σε φορείς και δήμους. Αναλυτικά στο Dnews οι θέσεις και οι προκηρύξεις (πηγή: dikaiologitika.gr)

Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε ΟΤΑ και φορείς το επόμενο διάστημα. Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εποχικούς ορισμένου χρόνου αλλά και για μόνιμους υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ.

Προσλήψεις 17 ατόμων στο Δήμο Πηνειού

Ο Δήμος Πηνειού ανακοινώνει την πρόσληψη 17 ατόμων στην υπηρεσία καθαριότητας για χρονικό διάστημα 4 μηνών.

Συγκεκριμένα ο Δήμος ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 4 μηνών συνολικά 17 ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών στην υπηρεσία καθαριότητας, πυρασφάλειας, πολιτικής προστασίας ως εξής

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Προσλήψεις 70 εκπαιδευτικών στο υπ. Τουρισμού

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη για την πρόσληψη 70 εκπαιδευτικούς για το υπ. Τουρισμού.

Στο ΦΕΚ αναφέρεται: “Προκηρύσσουμε την πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά εβδομήντα (70) ατόμων ως εκπαιδευτικό προσωπικό, που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) κατ’ ανώτατο όριο μηνών, για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των Τμημάτων Μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού.”

Δείτε ΕΔΩ το ΦΕΚ

32 άτομα με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου στην Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση “ΚΑΠΠΑ” Δήμου Γλυφάδας

Η Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση “ΚΑΠΠΑ” Δήμου Γλυφάδας ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης έργου με 32 άτομα διάρκειας 12 μηνών για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική

Παρέμβαση “ΚΑΠΠΑ” Δήμου Γλυφάδας», που εδρεύει στη Γλυφάδα, της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων:

α) «Αθλητικές-Κοινωνικές Δραστηριότητες»,
β) «Πολιτιστικές δραστηριότητες» και
γ) «Παιδαγωγικές δραστηριότητες», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

36 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Θέρμης

Ο Δήμος Θέρμης ανακοινώνει την πρόσληψη 36 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με την παροχή υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Θέρμης, που εδρεύει στη Θέρμη Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 16/02/2022-25/02/2022.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

15 άτομα Τακτικού Προσωπικού στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δεκαπέντε (15) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 08/02/2022-22/02/2022

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

10 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Πάργας

Ο Δήμος Πάργας ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Δείτε τις θέσεις ΕΔΩ

12 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει την πρόσληψη 12 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 10/02/2022-21/02/2022

Δείτε τις θέσεις ΕΔΩ

5 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 18/02/2022-28/02/2022

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

5 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ