Δείτε επίσηςVoucher 100€-οι Δικαιούχοι. Θέσεις στην ΕΛΑΣ. 683 προσλήψεις ΑΣΕΠ. Εργασία για ανειδίκευτους και χωρίς προϋπηρεσία

Νέοι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών στα «σκαριά» – Τι γίνεται με νέους πίνακες Ειδικής Αγωγής, τμήματα ένταξης, εγκύκλιος μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ και ΚΕΔΑΣΥ – Τι σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Στα «σκαριά» βρίσκονται νέοι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, ενώ οι αρμόδιοι ευελπιστούν ότι έως το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει περατωθεί η διαδικασία κατάρτισης νέων προσωρινών πινάκων με το υπάρχον σύστημα διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών.

Αυτά επισημάνθηκαν μεταξύ άλλων σε συνάντηση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Χαράλαμπο Παπαϊωάννου.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα τμήματα ένταξης, την εγκύκλιο μεταθέσεων και τα ΚΕΔΑΣΥ.

Κατά τη συνάντηση ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Παπαϊωάννου την Τετάρτη επισημάνθηκαν τα εξής:

Έρχονται νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών

Το υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει στη διενέργεια νέων μόνιμων διορισμών, στους οποίους θα συμπεριληφθούν και νέοι μόνιμοι διορισμοί μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ. Θα εξετασθεί δε και η δυνατότητα μόνιμων διορισμών στα ΚΕΔΑΣΥ και στις ΕΔΥ.

«Παράθυρο» έως το καλοκαίρι για τους νέους πίνακες Ειδικής Αγωγής

Έως το καλοκαίρι ευελπιστεί το ΥΠΑΙΘ να έχει περατωθεί η διαδικασία κατάρτισης νέων Προσωρινών Πινάκων με το υπάρχον σύστημα διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών.

Τι ειπώθηκε για τα τμήματα ένταξης

Το ΥΠΑΙΘ ελπίζει να περατωθεί η διαδικασία ίδρυσης Τμημάτων Ένταξης, όσα εκ των οποίων πληρούν τις προϋποθέσεις, ώστε αυτά να δοθούν στις Μεταθέσεις των εκπαιδευτικών.

Πιθανόν από βδομάδα η εγκύκλιος μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2021-22

Εντός Φεβρουαρίου, πιθανά την επόμενη εβδομάδα, θα εκδοθεί η Εγκύκλιος Μεταθέσεων του ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Τι εξετάζεται για τα ΚΕΔΑΣΥ

Εξετάζεται το ενδεχόμενο δημιουργίας Πλατφόρμας Βάσης δεδομένων. Θα εκδοθεί σύντομα και ο Κανονισμός Λειτουργίας των ΚΕΔΑΣΥ. Ετέθησαν και τα ζητήματα της συμπερίληψης των εκπαιδευτικών και των μελών ΕΕΠ, τα οποία στελεχώνουν τα ΚΕΔΑΣΥ, στην παροχή του voucher των 200 ευρώ, καθώς και της επιμόρφωσης όλων των ειδικοτήτων των ΚΕΔΑΣΥ, όπως και της επιμόρφωσης, στα αξιολογικά εργαλεία, όλων των Ψυχολόγων που εργάζονται στις δομές αυτές.

Πηγή: proson.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσηςVoucher 100€-οι Δικαιούχοι. Θέσεις στην ΕΛΑΣ. 683 προσλήψεις ΑΣΕΠ. Εργασία για ανειδίκευτους και χωρίς προϋπηρεσία