Οι Δήμοι Μυλοποτάμου και Λαμίας ανακοίνωσαν νέες προσλήψεις βρεφονηπιοκόμων, καθαριστών και υπαλλήλων γενικών καθηκόντων. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Voucher 100 ευρώ σε τρόφιμα. 400 επιδότηση σε ευρώ σε όλους. ΟΑΕΔ: 86.000 θέσεις. Δεκάδες θέσεις σε ιδιωτικό τομέα

Ο Δήμος Λαμιέων ανακοίνωσε την πρόσληψη 4 ατόμων για τη στελέχωση των Δομών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου. Πρόκειται για θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, έως τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την προκήρυξη, ο Δήμος ζητά άτομα για τη στελέχωση των παρακάτω θέσεων:

  • Τ.Ε. ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ
  • Υ.Ε. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dikaiologitika@lamia-city.gr).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία λήγει στις 19 Φεβρουαρίου 2022. 

Επικοινωνία: 22313 51031

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει την πρόσληψη 1 ΥΕ Καθαριστή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών. Για τη θέση δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: perama1@otenet.gr

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δύο εργάσιμες ημέρες μετά την ημέρα ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος) δηλαδή έως και την Παρασκευή 11/02/2022. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της ημέρας.

Επικοινωνία: 28343 40322

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Πηγή: proson.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Voucher 100 ευρώ σε τρόφιμα. 400 επιδότηση σε ευρώ σε όλους. ΟΑΕΔ: 86.000 θέσεις. Δεκάδες θέσεις σε ιδιωτικό τομέα