ΑΣΕΠ: 540 προσλήψεις εξπρές στον ΟΑΕΔ

Ζητούνται νέοι εργασιακοί σύμβουλοι

Την πρόσληψη 540 νέων εργασιακών συμβούλων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέσω προκήρυξης της ΣΟΧ1/2022 του ΑΣΕΠ, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Οι 540 προσλήψεις «εξπρές» των εργασιακών συμβούλων βρίσκονται, στα ΚΠΑ2 και τα Γραφεία Εργασίας Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων του ΟΑΕΔ, θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

href=”https://ageliesergasias.gr/400-se-eyro-se-oloys-nea-epidotisi-gia-kathe-ergazomeno-monimes-kai-epochikes-proslipseis-se-oaed-asep-limeniko-etaireies/”>400 σε ευρώ σε όλους: Νέα επιδότηση για κάθε εργαζόμενο. Μόνιμες και εποχικές προσλήψεις σε ΟΑΕΔ, ΑΣΕΠ, Λιμενικό, Εταιρείες

Να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται από αύριο, Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 00:01 μέχρι την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 23:59.

Οι νέοι εργασιακοί σύμβουλοι θα ενταχθούν στο εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΑΕΔ και θα ενισχύσουν τις δράσεις του Οργανισμού για την προώθηση της απασχόλησης και την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συμβάσεις θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια με δυνατότητα παράτασης, ενώ η κατανομή των θέσεων αφορά στο σύνολο της χώρας, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς το εργατικό δυναμικό και τις επιχειρήσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Οι θέσεις εργασίας
Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τον ΟΑΕΔ είναι «ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων» και οι 540 θέσεις εργασίας κατανέμονται αναλογικά σε όλη την Ελλάδα.

Οι συμβάσεις όσων επιλεγούν θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες.

Τα καθήκοντα της ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων είναι η προετοιμασία και η υποστήριξη των ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, η αντιστοίχιση ή η σύζευξη του προφίλ του αναζητούντος εργασία με το περίγραμμα της προσφερόμενης θέσης εργασίας από τις επιχειρήσεις, καθώς και η παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης για όλα τα θέματα προσφοράς και ζήτησης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του ελληνικού δημοσίου www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: gov.gr→ Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Πρόσληψη εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση. Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Δείτε επίσης: 400 σε ευρώ σε όλους: Νέα επιδότηση για κάθε εργαζόμενο. Μόνιμες και εποχικές προσλήψεις σε ΟΑΕΔ, ΑΣΕΠ, Λιμενικό, Εταιρείες

ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ