Δείτε επίσης: Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 25.000 προσλήψεις. ΑΣΕΠ: 2.571 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο

Ο Γιάννης Οικονόμου προανήγγειλε μηχανισμό αυτόματων αποζημιώσεων μέσα στο επόμενο διάστημα από τον ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Για τον συντονισμό και την απόδοση του κρατικού μηχανισμού στην κακοκαιρία μίλησε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εξαγγέλλοντας – μεταξύ άλλων – μηχανισμό αυτόματων αποζημιώσεων μέσα στο επόμενο διάστημα από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε πως «όποιος είναι υπουργός έχει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού», χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει ικανοποίηση για τη διαχείριση της κακοκαιρίας.

Μηχανισμός αυτόματων αποζημιώσεων για τις διακοπές ρεύματος

Επισημαίνοντας την «κολοσσιαία προσπάθεια» για τον απεγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών από την Αττική Οδό, αλλά και για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης που είχε διακοπεί σε περίπου 200.000 σπίτια, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Να είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς. Σε τέτοιας έκτασης φαινόμενα θα έχεις και δυσκολίες. Δεν το λέω ως δικαιολογία αλλά οφείλουμε να έχουμε την αίσθηση του μέτρου».

Για τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα, μάλιστα, προανήγγειλε μηχανισμό αυτόματων αποζημιώσεων μέσα στο επόμενο διάστημα από τον ΔΕΔΔΗΕ.

«Κατέθεσαν πρόταση μομφής γιατί χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους»

Σε ό,τι αφορά την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιάννης Οικονόμου εξέφρασε την εκτίμηση ότι οφείλεται στην εντεινόμενη φθορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης που όπως είπε «βλέπει το έδαφος του πολιτικού της χώρου να χάνεται κάτω από τα πόδια της».

Πρόσθεσε, παράλληλα, πως πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την κυβέρνηση να αναδείξει τι έχει πράξει στην οικονομία, στο κράτος δικαίου, στις θέσεις εργασίας, την ενίσχυση του ΕΣΥ, την παιδεία, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Ανδρουλάκης ταυτίστηκε με τον Τσίπρα

Την ίδια ώρα, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και κατά του προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, λέγοντας ότι ταυτίστηκε με τον Τσίπρα στηρίζοντας την πρόταση μομφής – αλλά θέλοντας να διατηρήσει «ψήγματα ρεαλισμού» δήλωσε ότι δεν θέλει εκλογές.

Οι κινήσεις Ανδρουλάκη αναδεικνύουν μια αντίφαση, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Προφανώς», είπε, «είναι ένας ευγενής άνθρωπος που δεν έχει την τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η προσέγγισή του σε μεγάλα ζητήματα είναι επιδερμική και χωρίς ρεαλισμό και βάθος».

Πηγή: dikaiologitika.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 25.000 προσλήψεις. ΑΣΕΠ: 2.571 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο