ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-jobs-sign1-620x350

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ
Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι
Ότι θα προσλάβει προσωπικό στο Τµήµα ∆ιάθεσης Σ.Α. Θεσσαλονίκης, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου δύο (2) µηνών, συνολικά εκατόν τριάντα δύο (132) ατόµων για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών όπως περιγράφονται στην υπ΄ αριθµ. 456/2014 (ορθή επανάληψη Α∆Α:7ΛΙ3ΟΞΧΝ-ΛΡΙ) απόφαση Ε.Ε. του Περιφερειακού Συνδέσµου ΦΟ∆ΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριµένα :

24 ∆Ε Ο∆ΗΓΩΝ
75 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ
1 ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
1 ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
2 ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
1 ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ
1 ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
2 ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ
1 ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
1 ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
1 ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
1 ∆Ε ΖΥΓΙΣΤΩΝ
1 ∆Ε ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ
2 ∆Ε ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
2 ∆Ε ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
2 ∆Ε ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
1 ∆Ε ΤΕΧΝΙΤΩΝ Υ∆ΡΑΥΛΙΚΩΝ
2 ∆Ε ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (Β΄ Οµάδα – 1η Ειδικότητα Μ.Ε. 1.3)
2 ∆Ε ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (Α΄ Οµάδα – 1η Ειδικότητα Μ.Ε. 1.5)
6 ∆Ε ΤΕΧΝΙΤΩΝ
3 ∆Ε ΕΠΟΠΤΩΝ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν και να είναι από 18 έως 65 ετών.
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης ∆ηµοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.).
Εξαίρεση : Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού γίνονται δεκτοί υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα µέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν.3584/2007 άρθρο 163 παρ.3).
∆εκτοί στη διαδικασία επιλογής γίνονται οι υποψήφιοι που είναι έλληνες πολίτες. ∆ικαίωµα συµµετοχής στη διαδικασία έχουν και οι πολίτες των άλλων κρατών-µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τους περιορισµούς του άρθρου 1 παρ.1 του Ν.2431/1996. Γίνονται επίσης δεκτοί Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Οµογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίµβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται µε άλλους τρόπους (Ν.∆. 3832/1958).
Για τους υποψήφιους χωρίς ελληνική ιθαγένεια απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθµό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας. ∆εν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Οµογενείς και Οµογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίµβρο και Τένεδο

Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους οφείλουν να προσκοµίσουν τα εξής δικαιολογητικά :
1. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρµόδιας αρχής ή των κρισίµων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθµός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιµων σελίδων του ατοµικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ηµεροµηνία
γέννησης πρέπει να προσκοµισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
2. Μόνο για υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια : Πιστοποιητικό Ελληνοµάθειας (Ν.2413/1996 άρθρο 10 παρ.1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας:
α) ΥΠΕΠΘ Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Αθήνα, τηλ. 210-3443384 και β) Καραµαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ. 55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-459101, των κατωτέρω επιπέδων: Α ΕΠΙΠΕ∆Ο ή Α2 ΕΠΙΠΕ∆Ο : Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).
Γ ΕΠΙΠΕ∆Ο ή Β2 ΕΠΙΠΕ∆Ο : Για την κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) µη ∆ιοικητικού Προσωπικού. Επίσης, η γνώση της Ελληνικής γλώσσας αποδεικνύεται µε αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστηµιούπολη, Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 54006, τηλ. 2310/997571-72-76), το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας.
3. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών .
Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, απαιτείται για υποχρεωτική εκπαίδευση βεβαίωση ισοτιµίας από τη ∆ιεύθυνση Παιδείας Οµογενών και ∆ιαπολιτισµικής Εκπαίδευσης (∆Ι.Π.Ο.∆.Ε.) της Κ.Υ. του Υπουργείου Παιδείας, ∆ια Βίου Μάθησης και Θρησκευµάτων ή από τις κατά τόπους ∆/νσεις Β/θµιας Εκπαίδευσης της ηµεδαπής. Για τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν στην αλλοδαπή, οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να προσκοµίσουν επικυρωµένο αντίγραφο του ξενόγλωσσου τίτλου ούτε επίσηµη µετάφραση αυτού. Αρκεί η υποβολή των απαιτούµενων πράξεων ή πιστοποιητικών ή βεβαιώσεων των αρµοδίων οργάνων που ορίζονται ανωτέρω.
4. Αναλυτικό Βιογραφικό Σηµείωµα.
5. Εφόσον υπάρχει, βεβαίωση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.∆..
6. Υπεύθυνη ∆ήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης ∆ηµοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων».
7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του Ν.3584/2007.

Η πρόσληψη προσωπικού για αντιµετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου διάρκειας δύο (2) µηνών, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007, εξαιρείται των διαδικασιών του ΑΣΕΠ και των κριτηρίων πρόσληψης του άρθρου 21 του Ν.2190/1994 (ΑΣΕΠ).
Το προσωπικό που θα απασχοληθεί µε σύµβαση ορισµένου χρόνου διάρκειας δύο (2) µηνών, δεν επιτρέπεται να απασχοληθεί µε νέα δίµηνη σύµβαση εντός δώδεκα µηνών, όπως υπολογίζεται σύµφωνα µε την παρ.2 του άρθρου 21 του Ν.2190/1994. Παράταση, ανανέωση ή µετατροπή της δίµηνης σύµβασης σε σύµβαση αορίστου χρόνου είναι αυτοδικαίως άκυρη.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση της ίδιας κατηγορίας. Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
∆ιόρθωση ή συµπλήρωση των αιτήσεων, συµπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συµπληρωµατικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται µόνο µέχρι τη λήξη της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων.

Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή .
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΥ ΦΟ∆ΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ, Φράγκων 6-8, 54626 Θεσσαλονίκη , απευθύνοντάς την στο Πρωτόκολλο της υπηρεσίας (τηλ. Επικοινωνίας 2310508800) ή ταχυδροµικώς µε συστηµένο φάκελο εντός της προθεσµίας υποβολής στην ανωτέρω διεύθυνση.
Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι 3 ηµέρες υπολογιζόµενες ηµερολογιακά και αρχίζει από την εποµένη της ανάρτησή της στον ειδικό πίνακα ανακοινώσεων στα κεντρικά γραφεία του Περιφερειακού Συνδέσµου ΦΟ∆ΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας και στο διαδίκτυο, δηλαδή από τις 19/08/2014 έως και 21/08/2014 κατά τις ώρες 9.00 ως 13.00.

Δείτε περισσότερα

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις