Δείτε επίσης: ΑΣΕΠ: 10.300 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου. ΟΑΕΔ: Δυο προγράμματα για 8.400 νέες θέσεις εργασίας

ΖΗΤΕΙΤΑΙ γυναίκα για 24ωρη φροντίδα ηλικιωμένης κυρίας (72 ετών, Ελληνίδα, συνταξιούχος γιατρός), με μόνιμη κατοικία στην Αθήνα (Γλυφάδα).

Διαμένει σε ένα όμορφο, ευρύχωρο διαμέρισμα (με δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια), στο κέντρο της Γλυφάδας κοντά στη παραλία και ταξιδεύει περίπου 2 – 3 φορές τον χρόνο (π.χ. Πάσχα και καλοκαίρι) στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, όπου η οικογένεια διαθέτει σπίτι. Επίσης ταξιδεύει και μία φορά το χρόνο στη Γερμανία όπου ζούσε 45 χρόνια προκειμένου να επισκεφθεί φίλους και γιατρούς. Είναι διαβητική με κινητικές δυσκολίες (ιδιαίτερη δυσκολία στο περπάτημα και στο να σηκώνει βάρη) έτσι ώστε να χρειάζεται βοήθεια στην καθημερινή ζωή (μαγείρεμα, μπάνιο / ντους, ψώνια, καθαρισμός, συνοδεία σε ταξίδια).

Απαιτούνται τα εξής προσόντα: εμπειρία στη φροντίδα των ηλικιωμένων/αναπήρων, να είναι σωματικά λειτουργική, να μιλά πολύ καλά Ελληνικά (ή Γερμανικά) και να διαθέτει καλές συστάσεις (θα ελεγχθεί). Επαγγελματική γνώση νοσηλευτικής δεν είναι απαραίτητη, αλλά θα εκτιμηθεί θετικά.

Ψάχνει για συμπαθητική, έμπειρη, εσωτερική βοηθό σε μόνιμη βάση.

Προσφέρεται πολύ ικανοποιητικός μισθός, ένα ευχάριστο, οικείο περιβάλλον, δωρεάν διαμονή (στην Αθήνα και τη Χαλκιδική στην ιδιοκτησία του πελάτη), καθώς και δωρεάν ταξίδια στην Χαλκιδική αλλά στο και εξωτερικό. Ασφαλώς τα όποια οδοιπορικά τα αναλαμβάνει ο πελάτης. Η ενδιαφερόμενη κυρία δεν ψάχνει απλώς μία βοηθό η νοσηλεύτρια αλλά κάποια κυρία που να απολαμβάνει την φιλική συντροφιά μιας μορφωμένης, και ευδιάθετης ηλικιωμένης κυρίας.

Πληροφορίες εδώ ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ