ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-cinterview2

Θα αξιολογήσουν την Τράπεζα Θεμάτων για μαθήματα του λυκείου

Στη δημιουργία μητρώου εκπαιδευτικών-ειδικών επιστημόνων προχωρά το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ). Οσοι ενταχθούν στο μητρώο θα στελεχώσουν τις επιστημονικές επιτροπές που θα αξιολογήσουν τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων για τα εξεταζόμενα μαθήματα του γενικού και του επαγγελματικού λυκείου (α’ και β’ τάξεις).
Οι συμβάσεις που θα συναφθούν θα είναι μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.
Τα προσόντα

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν εκπαιδευτικοί αυξημένων προσόντων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα), σχολικοί σύμβουλοι, μέλη ΔΕΠ ΑΕΙ και ΕΠ ΤΕΙ καθώς και στελέχη του ΙΕΠ.
Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι είναι τα εξής:
– βασικός τίτλος σπουδών συναφής με το εξεταζόμενο μάθημα,
– τεκμηριωμένη διδακτική προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών και
– προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στη λυκειακή βαθμίδα, με οργανική θέση ή με απόσπαση.

Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο καλούνται να υποβάλουν, αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, αίτηση-βιογραφικό σημείωμα στο διαδικτυακό τόπο του ΙΕΠ http://www.iep.edu.gr/services/regttedd, μέχρι τις 21 Αυγούστου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210/33.10.283 (εσωτ. 707) και στη διεύθυνση ttedd@iep.edu.gr. Η πρόσκληση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ινστιτούτου www.iep.edu.gr.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας  σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις