Το 1st Technical Kri Kri Career Day είναι γεγονός και απευθύνεται κυρίως σε απόφοιτους Ηλεκτρολόγους, Μηχανολόγους, Ψυκτικούς και Θερμοϋδραυλικούς. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις 25.000 προσλήψεις. ΑΣΕΠ: 3.402 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο

Θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 22/11 διαδικτυακά και στις 20/11 στο Εργοστάσιο των Σερρών με φυσική παρουσία, τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας κατά της μετάδοσης του Covid 19!

Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών συναντήσεων θα πραγματοποιηθούν εταιρικές παρουσιάσεις και ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, ενώ το Σάββατο 20/11 θα διεξαχθούν συναντήσεις one to one μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρείας μας και των συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή έως τις 12/11 για να ακολουθήσει η αποστολή ενημερωτικού mail ανάλογα με την επιλογή σας!

Στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουμε υποψήφιους τεχνικούς, με τους οποίους θα συνεργαστούμε για να στηρίξουν τις επενδύσεις που έχουμε πραγματοποιήσει σε τεχνολογικό εξοπλισμό και σε εγκαταστάσεις, δημιουργώντας μια win win επαγγελματική σχέση σε ένα ανθρωποκεντρικό εργασιακό περιβάλλον!

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω mail στη διεύθυνση hr@krikri.gr είτε καλώντας τα τηλέφωνα επικοινωνίας: 23210 68300, 68307 & 23216 00510.

Πηγή: e-dimosio.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις 25.000 προσλήψεις. ΑΣΕΠ: 3.402 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.