Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για ανέργους με μισθό μέχρι 933 ευρώ.
ΑΣΕΠ: Πάνω από 5.000 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο

Ανατροπή καθώς έρχονται καταγιστικές εξελίξεις με τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο υπουργός Υγείας σε λίγη ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, με rapid test θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι εκτός από τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες και σε εμπορικά καταστήματα. Εξαιρούνται σούπερ μάρκετ και φαρμακεία. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Απίστευτη ανατροπή με τα μέτρα που αναμένονται να ανακοινωθούν στις 6 μμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, με υποχρεωτικό rapid test θα εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι σε όλα τα καταστήματα λιανικής, τα εμπορικά καταστήματα, τα malls, τις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα θα αυξηθεί ο αριθμός των rapid test των ανεμβολίαστων εργαζόμενων, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε δύο rapid test την εβδομάδα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ανεξαρτήτως της φύσης της εργασίας τους.

Σε ό,τι αφορά στους ελέγχους, δεδομένη είναι η αυστηροποίησή τους το επόμενο διάστημα προκειμένου να διαπιστωθεί αν γίνονται σωστά οι έλεγχοι με επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας στους εμβολιασμένους.

Επίσης παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, θα θεωρούνται τα πλαϊνά προστατευτικά στα μαγαζιά.

Οι εξωτερικοί μεικτοί χώροι διασκέδασης θα έχουν μόνο στέγαστρο και όχι πλαϊνά προστατευτικά, που χρησιμοποιούνται για την προστασία από το κρύο.

Πηγή: dikaiologitika.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για ανέργους με μισθό μέχρι 933 ευρώ.
ΑΣΕΠ: Πάνω από 5.000 μόνιμες προσλήψεις και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο