ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-careers-at-paraco-gas

Το Διεθνές Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης (Global Internship Program) της AIESEC (μη κυβερνητική φοιτητική οργάνωση που δραστηριοποιείται σε 124 χώρες) προσφέρει σε απόφοιτους πανεπιστημίων την ευκαιρία να αποκτήσουν την επαγγελματική εμπειρία που χρειάζονται για να βρουν πιο εύκολα δουλειά. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει 3500 θέσεις πρακτικής άσκησης σε μεγάλες επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, διαρκείας 6-12 μηνών με εξασφαλισμένη αμοιβή διαβίωσης.Το πρόγραμμα χωρίζεται στα ακόλουθα τρία σκέλη: Global i-Talent, Global Business Talent και Global EduTalent.

 

Το Global i-Talent αφορά τους κλάδους: Mobile Application, Software Development, Web Development, Engineering και υλοποιείται στις ακόλουθες χώρες : Αυστρία, Βραζιλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ρουμανία και Φινλανδία. Στο πρόγραμμα αυτό οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εμπειρίες στον τομέα της πληροφορικής και σε αντίστοιχες ειδικεύσεις, όπως Software Development, Hardware Development, Mobile Applications και Engineering

 

Το Global Business Talent αφορά τους κλάδους: Marketing, Business Administration, Human Resources, Finance, Trade and Export και υλοποιείται στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Ινδία, Ιταλία και Τουρκία. Στο πρόγραμμα αυτό οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εμπειρίες σε θέματα Μάρκετινγκ, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικών.

 

Το Global EduTalent αφορά τους κλάδους:Education, Teaching English, Professional Orientation και υλοποιείται στις χώρες: Αζερμπαϊτζάν, Βραζιλία, Ιταλία, Ρουμανία και Τουρκία. Εδώ οι συμμετέχοντες θα ασχολούνται με τη διδασκαλία αγγλικής γλώσσας (ή άλλων γλωσσών), τη διαπολιτισμική κατανόηση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό και καθοδήγηση παιδιών και νέων, με βάση την επαγγελματική τους κατάρτιση.

Στα Διεθνή προγράμματα της AIESEC μπορούν να συμμετάσχουν οι παρακάτω:

-Νέοι με φοιτητική ιδιότητα (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί), εφόσον είναι έως και 30 ετών, όταν αιτούνται για συμμετοχή στο πρόγραμμα

-Απόφοιτοι έως και 2 χρόνια από την απόκτηση του τελευταίου τους πτυχίου, εφόσον είναι έως και 30 ετών, όταν αιτούνται για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 180 ευρώ, το οποίο καταβάλλεται στην αντίστοιχη Τοπική Επιτροπή της AIESEC, μετά την διαδικασία επιλογής. Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν έως τις 5 Ιουλίου μέσα από τον ιστότοπο http://aiesec.gr/global-talent/aitisi. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310/991380.

890 θέσεις από την Walt Disney Corporation σε ΗΠΑ Καναδά

Συνολικά 890 θέσεις εργασίας παραμένουν ανοικτές στο όμιλο Walt Disney, που περιλαμβάνει στούντιο παραγωγών, πάρκα, ξενοδοχεία και καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα, στα στούντιο της Disney ζητούνται 44 άτομα, στα θεματικά πάρκα και τα ξενοδοχεία 189 άτομα και στα καταστήματα της σε ΗΠΑ και Καναδά 237 άτομα, ενώ στις υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου, που δραστηριοποιείται σε Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ινδία, Κίνα και Χονγκ Κονγκ, πρόκειται να προσληφθούν άλλα 420 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων. Να σημειωθεί εδώ επίκειται συμφωνία μεταξύ της αμερικανικής και της ελληνικής κυβέρνησης για την απορρόφηση 2.000 περίπου Ελλήνων από πολυεθνικές εταιρίες των ΗΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://disneycareers.com/searchjobs.