Δείτε επίσης: 24.259 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο Δημόσιο. Εκατοντάδες θέσεις στον Ιδιωτικό Τομέα

Ο Όμιλος Εταιρειών Ελληνικά Πετρέλαια, επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, Θεσσαλονίκης και Ελευσίνας. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Αυτή την περίοδο είναι ανοιχτές οι παρακάτω θέσεις: Χειριστές Λειτουργίας Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου – Ελευσίνας (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ: ΧΛΝ). Δοκιμαστές Χημείου Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου – Ελευσίνας (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΔΧΝ). Πυροσβέστες – Οδηγοί Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου – Ελευσίνας (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ: ΠΟΝ). Πλοίαρχοι – Υπεύθυνοι Προβλήτα Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου – Ελευσίνας (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΥΠΝ). Χειριστές Λειτουργίας Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ: ΧΛΒ). Πυροσβέστες – Οδηγοί Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ: ΠΟΒ). Πλοίαρχοι – Υπεύθυνοι Προβλήτα Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΥΠΒ).

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις καλούνται εως 14/6, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης, αφού πρώτα κάνουν ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ στο σύστημα. Να συμπληρώσουν τα υποχρεωτικά πεδία με την ένδειξη του αστερίσκου (*). Να επισυνάψουν ηλεκτρονικά και μόνο, όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα / προϋποθέσεις, καθώς και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους άρρενες υποψήφιους, σε ψηφιακή μορφή.

Αιτήσεις που θα υποβάλλονται με άλλο τρόπο εκτός του ηλεκτρονικού δε θα γίνονται αποδεκτές. Οι υποψήφιοι, που θα υποβάλουν αίτηση πρόσληψης χωρίς να πληρούν όλα τα παραπάνω αναφερόμενα απαραίτητα προσόντα / προϋποθέσεις της θέσης ή σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησής τους λόγω των προαναφερόμενων, δεν θα λάβουν ειδοποίηση από την Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση recruitment@helpe.gr.

Πηγή: e-dimosio.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: 24.259 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο Δημόσιο. Εκατοντάδες θέσεις στον Ιδιωτικό Τομέα

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, aggeliopolis, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.