Δείτε επίσης: 24.259 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο Δημόσιο. Εκατοντάδες θέσεις στον Ιδιωτικό Τομέα

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2021 πλησιάζει, και όλοι σκέφτονται πού μπορούν να «πεταχτούν» εύκολα και γρήγορα για να κάνουν «μίνι» διακοπές. Πόσο όμως θα σας στοιχίσει το ταξίδι, και πώς θα ξέρετε ότι τα μοιράσατε σωστά; ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 21 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος 2021, είναι το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού και επισήμως το πρώτο τριήμερο μετά την άρση της απαγόρευσης της μετακίνησης εκτός νομού.

Για όσους μένουν στην Αθήνα ειδικά, οι κοντινοί προορισμοί είναι πολλοί και μπορούν να κάνουν «μίνι» διακοπές και οικονομικά και χωρίς κούραση.

Συνήθως τα τριήμερα «μετράνε» αν πας με φίλους σου, η φράση όμως λέει ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους.

Τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια, είναι συνήθως κανονισμένα και πληρωμένα από πριν. Κάτι που δεν είναι όμως πληρωμένο και κανονισμένο είναι τα μεταφορικά όταν το ταξίδι σας θα γίνει με αυτοκίνητο.

Πώς θα υπολογίσετε αναλυτικά πόση βενζίνη θα κάψετε και πόσο θα σας βγει το «μαλλί» για τα διόδια

Υπάρχει εφαρμογή που δηλώνετε τον προορισμό της αφετηρίας σας και τον τελικό προορισμό, ρυθμίζετε το πόσα άτομα θα είστε, πόσα λίτρα περίπου καίει το αυτοκίνητο σας, τι καύσιμο καίει, και αμέσως σας βγάζει πόσο θα σας στοιχίσει το ταξίδι αναλυτικά και δια του πόσα άτομα θα είστε.

Παραδείγματος χάρη, αφετηρία από Αθήνα για Πόρτο Χέλι, με 3 άτομα, με αυτοκίνητο 1200 κυβικά με 6,5 λίτρα/100χλμτ, είναι 174 χλμτ και θα πληρώσει το άτομο 5,82 ευρώ.

Για όσους έχετε smartphones είτε με λογισμικό android είτε με ios, αν κάνετε αναζήτηση στο playstore ή στο applestore με την λέξη Travelcost, θα σας βγάλει πάρα πολλές εφαρμογές.

Έτσι θα σα λυθούν τα χέρια από υπολογισμούς και πιθανές «παρεξηγήσεις» με τους φίλους σας.

Πηγή: dikaiologitika.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: 24.259 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο Δημόσιο. Εκατοντάδες θέσεις στον Ιδιωτικό Τομέα