Δείτε επίσης: 2.367 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο Δημόσιο. Προγράμματα του ΟΑΕΔ για 17.000 θέσεις εργασίας

22 θέσεις στο Δήμο Τρίπολης ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινωνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για το χρονικό διάστημα από 5-7-2021 έως και 4-10-2021, για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας του Δήμου Τρίπολης, ως εξής:α) Οκτώ (8) ατόμων ειδικότητας ΥΕ Φυλάκων. β) Δώδεκα (12) ατόμων ειδικότητας ΔΕ οδηγών, με άδεια οδήγησης Γ’ κατηγορίας και Πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (Π.Ε.Ι.). Σε περίπτωση μη υποβολής ικανού αριθμού αιτημάτων, οι κενές θέσεις θα καλυφθούν από φύλακες κατηγορίας ΥΕ, κατόχους άδειας οδήγησης, τουλάχιστον Β’ κατηγορίας. γ) Δύο (2) χειριστών Μηχανημάτων έργων, φορτωτή – εκσκαφέα (τσάπας) ειδικότητας 1.3, ομάδας Α’ και εν ελλείψει ομάδας Β’. Η υποβολή των αιτήσεων με τα δικαιολογητικά γίνεται είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη Δ/νση: Δήμος Τρίπολης, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Λαγοπάτη 45 – Τ.Κ. 22132 Τρίπολη, είτε αυτοπροσώπως στο Πρωτόκολλο του Δήμου, στην ίδια Δ/νση. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 3 Ιουνίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης και τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά από την ιστοσελίδα του Δήμου www.tripolis.gr

2 θέσεις στο Δήμο Βόλβης

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και παιδείας (Ο.Κ.Π.Α.Π.) Δήμου Βόλβης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2) ατόμων ως εξής: 1 ΥΕ Γενικών καθηκόντων και 1 ΔΕ Μαγείρων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο email του ΟΚΠΑΠ Δήμου Βόλβης okpapdimouvolvis@gmail.com Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έξι ημέρες (6) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και συγκεκριμένα από 21/05/2021 έως και 26/05/2021 και ώρα 14:00.

16 εργάτες πυρασφάλειας στο Δήμο Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνων θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού δεκαέξι (16) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες πυρασφάλειας. Οι θέσεις είναι: 12 ΥΕ Εργάτες πυρασφάλειας (πυροπροστασίας) και 4 ΔΕ Οδηγοί Βαρέων Οχημάτων (Υδροφόρων). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@acharnes.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως στο Γραφείο πρωτόκολλου του Δ. Αχαρνών στην ακόλουθη διεύθυνση: 8 Δήμος Αχαρνών, Φιλαδελφείας 87 & Αθ. Μπόσδα, Τ.Κ. 13673, Αχαρνές, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2132072310, 313).

5 θέσεις στο Δήμο Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας ανακοινώνει οτι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων: τέσσερις (4) ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων και ένας (1) ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων JCB (ομάδας Β), τετράμηνης διάρκειας για την κάλυψη των κατεπειγουσών αναγκών και θα απασχοληθούν για τις ανάγκες της πυρασφάλειας, στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παιονίας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την Δευτέρα 24-05-2021 με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Τετάρτη 02-06-2021. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται με ηλεκτρονικό τρόπο στο (email: prosopiko@paionia.gov.gr) ή κατ΄ εξαίρεση αυτοπροσώπως στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Παιονίας (Μ.Αλεξάνδρου 75-77 Πολύκαστρο) αφού προηγουμένως επικοινωνήσουν με την υπηρεσία στα τηλέφωνα 2343350113-2343350171 για να κλείσουν ραντεβού και έχουν εξαντλήσει την δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής.

20 εποχικοί στο Δήμο Παλλήνης

Ο Δημος Παλληνης ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαέξι (16) ΥΕ εργατών πυρασφάλειας και τεσσάρων (4) ΔΕ Οδηγών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από Δευτέρα 24 Μαΐου έως και Παρασκευή 28 Μαΐου να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, και να την υποβάλουν μετά των συνημμένων δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail: prosopiko@0156.syzefxis.gov.gr ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Παλλήνης, Ιθάκης 12, Τ.Κ. 15344, Γέρακας ή κατ΄εξαίρεση αυτοπροσώπως μόνο στην έδρα του Δήμου Παλλήνης, στο γραφείο πρωτοκόλλου (Ιθάκης 12-Γέρακας), αφού προηγουμένως επικοινωνήσουν στα τηλ. 2106604713 & 2106604678 για να κλείσουν ραντεβού.

20 εργατες πρασίνου στο Δήμο Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει την πρόσληψη 20 ατόμων ΥΕ Εργατών Πρασίνου με άδεια Οδήγησης Β’ Κατηγορίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων: www.trikalacity.gr, μέχρι και την Τρίτη 25.05.2021 στα γραφεία του Δήμου Τρικκαίων, Τμήμα Προσωπικού & Οργάνωσης (Δ/νση: Ασκληπιού 18, τηλ: 2431351182). Αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Βαβίτσας Χρήστος.

24 εργάτες στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ανακοινώνει την πρόσληψη 24 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 μηνών. Θα προσληφθούν: 2 ΔΕ Οδηγών [Γ’ (C) κατηγορίας – με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου] και 22 ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από Δευτέρα 24/5/2021 έως Τρίτη 1/6/2021 και ώρα 14.30, να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, και να την υποβάλουν με τα συνημμέναa δικαιολογητικά μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail : prosopikou@dpapxol.gov.gr.

2 στον Πολιτιστικό, Αθλητικό Οργανισμό «Γεώργιος Αξιώτης»

Ο Πολιτιστικός , Αθλητικός και Κοινωνικός Οργανισμό «Γεώργιος Αξιώτης» ανακοινώνει την πρόσληψη 2 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι θέσεις είναι: 1 ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού και 1 ΥΕ Καθαριστών/τριων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πολιτιστικός, Αθλητικός και Κοινωνικός Οργανισμός «Γεώργιος Αξιώτης», Αργύραινα , Τ.Θ.147, Τ.Κ. 84600, Μύκονος, Ν Κυκλάδων με την ένδειξη για τη«ΣΟΧ 1Α/2021» (τηλ. επικοινωνίας: 22890 28636).

5 στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών ως εξής: 1 ΠΕ ΔιοικητικούΟικονομικού, 1 ΠΕ Μηχανικών/ Πολιτικών Μηχανικών, 1 ΠΕ Γεωτεχνικών / Κτηνιάτρων, 1 ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας / Επισκεπτών-τριών και 1 ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας / Εποπτών Δημόσιας Υγείας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ναυπλίου 57, Τ.Κ. 22132, Τρίπολη, απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοίκησης – Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Αικατερίνης Αγγελοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2713 610105).

Πηγή: e-dimosio.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: 2.367 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο Δημόσιο. Προγράμματα του ΟΑΕΔ για 17.000 θέσεις εργασίας