oaed

Αναρτήθηκαν σήμερα, 02.06.2014, τα προσωρινά Μητρώα Δικαιούχων και  Παρόχων καθώς και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων Δικαιούχων στο  πλαίσιο του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους  2014.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

 Οι Δικαιούχοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού Μητρώου και Πίνακα από την Τρίτη, 03.06.2014 και ώρα 8:00 (πρωϊνή), μέχρι την Πέμπτη, 05.06.2014, και ώρα 12:00 (μεσημβρινή).

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τη διαδικτυακή  πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Η κατάθεση δικαιολογητικών που τυχόν συνοδεύουν την ηλεκτρονική ένσταση των δικαιούχων προς απόδειξη των ισχυρισμών τους πρέπει να γίνει στις αρμόδιες Υπηρεσίες ΟΑΕΔ μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων, 05.06.2014, και ώρα 15:00.

Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που η αιτιολογία αποκλεισμού από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι «Μη προσκόμιση Δικαιολογητικών», οι δικαιούχοι οφείλουν απαραιτήτως εκτός από την ηλεκτρονική τους ένσταση να προσκομίσουν στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ τα δικαιολογητικά που ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, προκειμένου να εξετασθούν οι ενστάσεις τους.

ΠΑΡΟΧΟΙ 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις