Δείτε επίσης: Δυο προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο.
Δεκάδες θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα

Σε μία εξοργιστική αποκάλυψη προβαίνει αύριο η εφημερίδα Δημοκρατία. Εξοργιστική από πολλές απόψεις. Πρώτον, διότι αποκαλύπτει τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων, τα οποία η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός υποστήριζε πως δεν υπάρχουν!

Δεύτερον, διότι από τα πρακτικά που φέρνει η εφημερίδα στο φως της δημοσιότητας, προκύπτει σκάνδαλο μεγατόνων που οπωσδήποτε θα απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη και προφανώς την επόμενη Βουλή. Διότι από τις αναφορές αποδεικνύεται η κυβερνητική εμπλοκή στο έργο της επιτροπής! ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Τα περίεργα πρόσωπα της κυβέρνησης, οι λεγόμενοι «ουρανοκατέβατοι», φέρονται να πρωταγωνιστούν στις κυβερνητικές παρεμβάσεις. Μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων, καθώς η κυβέρνηση διαβεβαίωνε σε όλα τα επίπεδα ότι ούτε πρακτικά υπάρχουν, ούτε πιέσεις εις βάρος των επιστημόνων!

Αποδεικνύεται πλέον από το περιεχόμενο των πρακτικών που φέρνει στην δημοσιότητα αύριο η εφημερίδα, ότι η κυβέρνηση έχει ακέραια την ευθύνη για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας.

Σίγουρα η αποκάλυψη αυτή και το περιεχόμενο των πρακτικών, θα απασχολήσει το κοινοβούλιο και την πολιτική σκηνή για πολλές εβδομάδες.

Πηγή: newsbreak.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Δυο προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο.
Δεκάδες θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα