Δείτε επίσης: ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Εξωτερικών. ΟΑΕΔ: Με μισθό πάνω από 900 ευρώ τα νέα προγράμματα.
ΟΑΕΔ: Έρχονται δύο νέα προγράμματα για 12.000 ανέργους

Λήγει σήμερα 12 Απρίλιου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη του υπ. Υγείας με την οποία θα προσληφθούν 1.935 υπάλληλοι στις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) των ΔΥΠΕ. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν διετής συμβάσεις εργασίας. Οι θέσεις είναι οι εξής: Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδων/Ειδικοτήτων: Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής/Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής ή Παθολογίας/Εσωτερικής Παθολογίας και Παιδιατρικής, εννιακοσίων σαράντα δύο (942) θέσεων και Β’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδων/Ειδικοτήτων: Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Διοικητικού – Οικονομικού και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) θέσεις Κλάδου: Επισκεπτών-τριών Υγείας, εννιακοσίων ενενήντα τριών (993) θέσεων. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Πού υποβάλλονται οι αιτήσεις

Κάθε υποψήφιος πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά και μόνο μέσω του διαδικτυακού τόπου tomy.moh.gov.gr και της πλατφόρμας που λειτουργεί σε αυτή αίτηση – υπεύθυνη δήλωση. Για την ηλεκτρονική υποβολή απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σύνδεση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με χρήση των διαπιστευτηρίων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την είσοδο στον κόμβο του TaxisNET. Σε κάθε περίπτωση κρίνεται σκόπιμο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τον «Οδηγό Ηλεκτρονικής Αίτησης» στη σελίδα του διαδικτυακού τόπου tomy.moh.gov.gr όπου παρέχονται ηλεκτρονικά αναλυτικές οδηγίες, ειδικά κείμενα βοήθειας και παραδείγματα συμπλήρωσης ανά πεδίο. Ακολούθως οι υποψήφιοι, επιλέγοντας από τις καρτέλες στο περιθώριο της σελίδας την καρτέλα «Τα Στοιχεία Μου», προβαίνουν στη συμπλήρωση και την υποβολή όλων των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων και στοιχείων επικοινωνίας. Μετά την ορθή και ολοκληρωμένη συμπλήρωση των στοιχείων του, ο υποψήφιος μπορεί να προχωρήσει στην συμπλήρωση των προσόντων (υποχρεωτικών και μη) και των λοιπών ιδιοτήτων που διαθέτει προκειμένου να υποβάλει αίτηση. Επιλέγοντας από το περιθώριο της σελίδας την καρτέλα «Αιτήσεις», εμφανίζεται οθόνη με την αίτηση που έχει συμπληρώσει ο υποψήφιος και δεν έχει οριστικοποιήσει. Σημειώνεται ότι κατά την πρώτη είσοδο στο σύστημα δεν εμφανίζεται καμία αίτηση. Για την συμπλήρωση νέας αίτησης επιλέγει το πεδίο «Νέα Αίτηση».

Πηγή: e-dimosio.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Εξωτερικών. ΟΑΕΔ: Με μισθό πάνω από 900 ευρώ τα νέα προγράμματα.
ΟΑΕΔ: Έρχονται δύο νέα προγράμματα για 12.000 ανέργους