ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-YU5

Με έσοδα του κληροδοτήματος Δημητρίου Τσιακμακοπούλου θα δοθούν κατόπιν επιλογής 30 συνολικά υποτροφίες (20 για καταγόμενους από την πόλη της Θεσσαλονίκης και 10 για καταγόμενους από την πόλη της Έδεσσας ) για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 σε πρωτοετείς φοιτητές όλων των Τμημάτων του ΑΠΘ.

Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 20 Ιουνίου στο Τμήμα Κληροδοτημάτων του ΑΠΘ .Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310/995214.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

-Επίσημο πιστοποιητικό εγγραφής και φοίτησης σε Τμήμα του ΑΠΘ για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

-Αντίγραφο ποινικού μητρώου (αναζητείται αυτεπάγγελτα από το Τμήμα Κληροδοτημάτων για λογαριασμό του υποψηφίου).

-Επικυρωμένο αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου της Έδεσσας ή της Θεσσαλονίκης.

-Επικυρωμένο αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο θα προκύπτει η ελληνική ιθαγένεια του υποψηφίου και η καταγωγή των γονέων του.

-Πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού, φόρου εισοδήματος της οικογενείας του υποψηφίου και του ιδίου του υποψηφίου εφόσον διαθέτει εισόδημα ή έχει υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν υποβάλει φορολογική δήλωση, θα πρέπει να προσκομίσει βεβαίωση της εφορίας ότι δεν έχει υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.

-Αντίγραφο Δήλωσης στοιχείων ακινήτων οικογενείας του υποψηφίου και του ιδίου ή αντίγραφο αυτούπου έχουν υποβληθεί με το έντυπο Ε9 συνοδευόμενη από Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία είναι αληθινά.

-Εκκαθαριστικό σημείωμα οικογενείας του υποψηφίου και του ιδίου ή αντίγραφο αυτού, Ενιαίου Τέλους Ακινήτων φυσικών προσώπων( ΕΤΑΚ) και έκτακτης εισφοράς.

Δείτε περισσότερα για τη Θεσσαλονίκη εδώ