Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Τα δύο «άγνωστα» επιδόματα για πολλούς δικαιούχους.
ΑΣΕΠ: Έρχονται εννέα προκηρύξεις για 581 μόνιμες προσλήψεις

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για προσλήψεις σε δύο μεγάλα Πανεπιστήμια. ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

24 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνει την πρόσληψη 24 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 18 μηνών.

ΣΟΧ1/2021

ΣΟΧ2/2021

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 25/02/2021-08/03/2021

32 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα δυο (32) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που εδρεύει στη Μυτιλήνη Ν. Λέσβου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 8 και να την υποβάλλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, Κτήριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου, 81100 Μυτιλήνη, υπόψιν κας Ε. Γιακουμάτου (τηλ. επικοινωνίας: 2251036131).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα

Δείτε εδώ περισσότερα.

Πηγή: dikaiologitika.grΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Τα δύο «άγνωστα» επιδόματα για πολλούς δικαιούχους.
ΑΣΕΠ: Έρχονται εννέα προκηρύξεις για 581 μόνιμες προσλήψεις